Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy Cytosan 90 kapslí

Energy Cytosan 90 kapslí
Energy Cytosan 90 kapslí
AKČNÍ NABÍDKA
Doplněk stravy. Patří mezi silné imunostimulanty s výjimečnými detoxikačními schopnostmi. Pozitivní vliv lze očekávat i při onemocněních pohybového aparátu, při artrózách a degeneraci kostí a kloubů. Koncentrát humátu draslíku, obohacený o silymarin a kyselinu jantarovou.
Výrobce: Energy
Obsah: 90 kapslí
Dostupnost: Do 7 dnů
Cena: 997,- Kč947,- Kč
Podrobný popis produktu

Použití Cytosanu

  • mikrobiální, bakteriální a virové infekce (Herpes virus, Cytomegalovirus, Helicobacter pylori atd.), opary a snížená imunita
  • imunostimulační a protizánětlivý účinek
  • zánětlivé stavy sliznic dutiny ústní, hltanu, žaludku, tenkého a tlustého střeva (Crohnova choroba, ulcerózní kolitida)
  • žaludeční a dvanáctníkové vředy
  • revmatoidní kloubní potíže, artrózy, artritidy apod.
  • bolesti páteře
  • lupénka, ekzémy, vyrážky, akné
  • prevence kardiovaskulárních chorob
  • hormonální poruchy, nepravidelná menstruace, klimakterické potíže
  • prevence vzniku osteoporózy
  • chronický únavový syndrom a nedostatek energie
  • regenerace jater po prodělaném či probíhajícím infekčním jaterním onemocnění (žloutenka, mononukleóza, …)
  • k ochraně jater před působením jaterních jedů a pro regeneraci již poškozených jaterních buněk (cirhóza, steatóza, …)
  • onkologická onemocnění, radioterapie (prevence recidivy)
  • cukrovka
  • parodontóza a zvýšená kazivost zubů
  • k detoxikaci od plísní, kvasinek (Candida albicans či jiné druhy)
  • ochrana proti volným radikálům a stárnutí buněk
  • hloubková detoxikace organismu, čištění krve
  • k regeneraci a ochraně buněk před působením těžkých kovů, jedů a toxických látek z životního prostředí
  • celková stabilizace organismu


Složení Cytosanu

Lignohumát draselný je směs huminových a fulvových kyselin a jejich draselných solí. Jde o složitou organickou sloučeninu s velkou molekulární hmotností. Humáty vznikají postupným rozkladem organické třetihorní hmoty za přístupu kyslíku v místech vzniku hnědého uhlí a rašeliny. Jedná se o mimořádné bioaktivní látky, s vysokou chemickou reaktivitou, s výjimečnými regeneračními účinky na celý organismus a jeho energetický systém. Humát má schopnost vázat na sebe tzv. chelátovou vazbou především těžké kovy (Pb, Hg, Cd), volné radikály, jedy a toxické látky, které pak organismus vyloučí. Působí také proti rozvoji plísní a některých virů v těle. Detoxikační proces je spojen s lepším okysličením buněk a probíhá v celém těle i uvnitř orgánů, nejen na jejich povrchu. Lignohumát je silný imunostimulant s ochranným biologickým efektem. Chrání buňky před různými druhy záření, včetně radioaktivního a UV. Paprsky při dopadu na složitou molekulu humátu vyvolají její štěpení, při němž se spotřebovává energie záření. Vznikající volné radikály jsou navázány a později emitovány výměnou za draselné ionty. Tímto způsobem je buňka ochráněna. Huminové látky mají vliv na zpomalení rozvoje některých typů rakoviny, jelikož podporují reparační procesy DNA. Snižují srážlivost krve, a proto jsou vhodné pro prevenci infarktu myokardu a mozkové mrtvice. Napomáhají rychlejšímu rozpouštění krevních sraženin a snižují riziko vzniku pooperačních srůstů. Jejich výrazný efekt se projevuje též při ženských potížích hormonálního charakteru a při problémech s kolísavou hladinou estrogenu. Humát má především ochranný vliv na střeva. Sliznici střeva jednak důkladně čistí odstraňováním zánětlivých ložisek a zároveň ji pokrývá ochranným mikrofilmem, jenž zabraňuje jejímu poškození a průniku toxických látek a těžkých kovů do krevního oběhu.

Silymarin je souhrnný název pro rostlinné flavonoidy, které se získávají ze semen ostropestřce mariánského (Silybum marianum) a pomáhají ochraňovat a regenerovat jaterní buňky. Ochranný účinek silymarinu je dán především stabilizací buněčných membrán a příznivým ovlivněním činnosti jaterních buněk. Tlumí účinky některých jaterních jedů, odstraňuje z těla volné radikály, usnadňuje vylučování žluči a tiší křeče. Svou hořkou podstatou podporuje metabolismus a trávení. 

Kyselina jantarová je obsažena nejen v jantaru, ale je to běžná složka prakticky všech rostlinných a živočišných tkání. Nacházíme ji v rebarboře, rybízu, angreštu, medu, ale i v mase, sýrech a vínu. Jantar je vlastně zkamenělou pryskyřicí převážně třetihorních jehličnanů, hlavně borovic. Používal se k léčení nemocí očí, uší, žaludku, štítné žlázy a jako prevence tvorby ledvinových kamenů.
Kyselina jantarová:
– hraje důležitou úlohu v buněčném metabolismu (účastní se Krebsova cyklu)
– aktivizuje činnost všech orgánů
– má regenerační účinky na buňky
– zvyšuje vstřebávání železa v organismu

Zajímavosti použití Cytosanu
Intenzivní pleťová maska: Rozpusťte obsah kapsle v malém množství vody nebo přípravku Fytomineral a získáte intenzivní regenerační pleťovou masku, kterou naneste na obličej a dekolt. Po úplném oschnutí masku smyjte. Účinky masky můžete modifikovat tím, že přidáte malé množství některého z bioinformačních krémů Energy.
Hustou kaši z Cytosanu je možné použít všude tam, kde došlo k intenzivnímu poškození kůže (popáleniny, odřeniny, zasažení dráždivou látkou).

Výživa pro rostliny: Rozpustíme-li kapsli Cytosanu v několika litrech vody, můžeme blahodárné účinky humátů dopřát i rostlinám. Pravidelným zaléváním lze zvýšit nejen výnos, ale i kvalitu pěstovaných plodin a jejich odolnost vůči plísním. Z jedné kapsle Cytosanu lze připravit hodnotné hnojivo pro všechny pokojové rostliny.
Pro zvířata: Cytosan je přípravek, který můžete bez obav podávat svému domácímu mazlíčkovi. Lze jej použít i jako přírodní alternativu prevence chorob a zvyšování vitality chovných zvířat.

Kontraindikace: při současném podávání cytostatik (chemoterapie) se užívání Cytosanu Inovum nedoporučuje!
Pacientům se srdečními chorobami a všem, kteří užívají draslík, či jiné léky způsobující zadržování draslíku v organismu (např. některá diuretika, ACE inhibitory), doporučujeme konzultaci užívání tohoto přípravku s lékařem.
Vzhledem k detoxikačnímu působení může u některých osob dojít ke zvýšené frekvenci vyprazdňování. Tento průvodní jev není na závadu, jelikož se jedná o proces odstraňování toxických látek z těla.

Dávkování
Dospělí a děti od 12 let – 1 kapsle denně, maximálně 3 kapsle denně.
Děti od 6 do 12 let – 1 kapsle denně, maximálně 2 kapsle denně.
Děti od 3 do 6 let – 1/2 kapsle denně.
Není určeno dětem do 3 let.
Po 2–4 týdnech užívání je nutná 1 týden pauza.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění!
Výrobek není určen pro děti do 3 let.
Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy.
Ukládat mimo dosah dětí!
Pro zlepšení průběhu detoxikace je nutné zvýšit příjem tekutin.

TENTO VÝROBEK JE SCHVÁLEN JAKO DOPLNĚK STRAVY. NENÍ LÉKEM,
NELZE JEJ ZA PŘEDEPSANÉ LÉKY ZAMĚŇOVAT ANI NEMÁ SCHVÁLENÉ LÉČIVÉ ÚČINKY.

Mohlo by Vás také zajímat:

Tradiční čaj výjimečné chuti s blahodárným vlivem na organizmus i hormonální systém. Listy Maytenus ilicifolia obsahují fytoestrogeny.

Energy čaj Maytenus ilicifolia
Obsah: 105 g
189,-Kč
Energy čaj Maytenus ilicifolia

Lapacho terapeutický čaj pro přirozenou obranyschopnost organizmu.

Energy čaj Lapacho
Obsah: 105 g
189,-Kč
Energy čaj Lapacho

Zdroj nenasycených mastných kyselin v ideálním poměru 3,6,9 se vstřebatelností 96%. Přípravek obsahující olej ze semen Sacha Inchi (Plukenetia volubilis).

Energy Organic Sacha Inchi 100 ml
Obsah: 100 ml
325,-Kč
Energy Organic Sacha Inchi 100 ml

Kapky. Solitérní bylinný koncentrát. Annona muricata je tradiční rostlinou domorodých obyvatel amazonských oblastí Jižní Ameriky se širokým spektrem

Energy Annona muricata 30 ml
Obsah: 30 ml
559,-Kč
Energy Annona muricata 30 ml

Doplněk stravy. Energy Gynex ovlivňuje zejména dráhu početí a dráhu tří zářičů. Gynex obsahuje fytohormony - látky podobné lidským hormonům.

Energy GYNEX 30 ml
Obsah: 30 ml
512,-Kč
Energy GYNEX 30 ml

Doplněk stravy. Bioinformační přípravek obsahující kombinaci učinných exotických hub a extraktů. Mezi vyjímečně účinné složky patří zejména

Energy Imunosan 90 kapslí
Obsah: 90 kapslí
555,-Kč
Energy Imunosan 90 kapslí
Medik8 Night Ritual
Vitamin A 50 ml - noční krém
Medik8 Night Ritual Vitamin A 50 ml - noční krém
detail
1270,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com