Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy Imunosan 90 kapslí

Energy Imunosan 90 kapslí
Energy Imunosan 90 kapslí
Doplněk stravy. Bioinformační přípravek obsahující kombinaci učinných exotických hub a extraktů. Mezi vyjímečně účinné složky patří zejména houba Agaricus blazei murill, zvaná "Zlatý žampion".
Výrobce: Energy
Obsah: 90 kapslí
Dostupnost: Do 7 dnů
Cena: 555,- Kč
Podrobný popis produktu

Imunosan harmonizuje především energetickou dráhu sleziny, tlustého střeva, plic, ledvin, močového měchýře, jater, žlučníku, osrdečníku a tří zářičů. Je bezpečný pro diabetiky, lidi s vysokým krevním tlakem, pro ty, kteří mají narušenou střevní mikroflóru a následně trpí oslabenou imunitou, při dlouhodobých nebo akutních nemocích, stejně tak při častých potížích s kůží jako je třeba hojení, ekzémy a lupénka nebo vyrážky a pro celkovou lepší kondici u zdravých osob například při stresu. 

Agaricus blazei neboli žampion mandlový je jedlá houba, která byla poprvé popsána na konci 19. století, kdy se začala pěstovat na východě Spojených států. Rozmach užívání žampionu brazilského a pěstování začal po jeho znovuobjevení okolo roku 1970 v Brazílii.

Žen-šen je základním představitelem skupiny harmonizérů čili adaptogenů, jež nám mohou pomoci vyrovnat se s dlouhodobými vlivy stresů. Používáme jej jako stimulující a posilující prostředek, jako fytoprofylaktikum proti ateroskleróze jako ochranný faktor při celkově nepříznivému zdravotnímu stavu. Tradičně, hlavně v čínské medicíně, se používal pro lepší psychickou i fyzickou kondici, odolnost těla při stresové zátěži a působí efektivně na odstraňování únavy. Dodává potřebnou životní energii a říká se mu kořen věčného mládí. 

V přírodě roste reishi (ganoderma, lesklokorka lesklá) na trouchnivějících kmenech a pařezech zejména v přímořských oblastech Číny. Reishi (ganoderma) se vyskytuje v šesti barevných variantách, z nichž nejčastěji se pěstuje červená. V současnosti absolutní většina světové produkce lesklokorky pochází z pěstíren (např. v Japonsku 99 %, v Číně obdobně).

Použití:

Podrobné informace o tomto produktu získáte v centrech Energy anebo nám zavolejte. Není možné je zveřejnit z důvodu nařízení Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o zdravotních tvrzeních. 


Imunosan obsahuje rostlinné výtažky, které jsou tradičně využívány v lidovém léčitelství po celém světe:

Kozinec blanitý – v lidovém léčitelství prý posiluje imunitu, ochraňuje srdce a cévy, urychluje hojení, čistí játra a ledviny, dodává životní energii a odstraňuje únavu.

Lesklokorka lesklá – posiluje imunitu a působí proti nádorovému bujení, detoxikuje a obnovuje jaterní buňky, působí proti zánětům a alergiím, ochraňuje srdce a cévy, působí proti stárnutí.

Atraktylis velkoúborný – posiluje činnost sleziny a žaludku, zvyšuje energii organismu, působí proti otokům a zadržování vody v organismu, zabraňuje nadměrnému pocení.

Eleuterokok ostnitý – tonizuje organismus a zvyšuje jeho kondici (silný adaptogen), stimuluje činnost pohlavních žláz, ochraňuje srdce a cévy, odstraňuje únavu a zlepšuje psychickou kondici.

Ptačí zob obecný – má protizánětlivé a desinfekční účinky, působí proti volným radikálům, posiluje činnost žaludku.

Jetel luční – působí proti nádorovému bujení, odstraňuje toxické látky z těla, ochraňuje srdce a cévy, upravuje hladinu ženských hormonů.

Žampion mandlový – podporuje imunitu, předchází civilizačním onemocněním a působí proti nádorovému bujení, snižuje alergii, ochraňuje játra, srdce a cévy.

Zelený čaj – má antioxidační a protinádorové působení, posiluje imunitu, chrání srdce a cévy, zlepšuje trávení a odstraňuje únavu.

Pazvonek chloupkatý – podporuje imunitu a vitalitu, zlepšuje odolnost proti stresu, odstraňuje únavu, působí proti nespavosti a zlepšuje chuť k jídlu.

Dávkování: 1 kapsle 2-3x denně nejlépe po jídle.
Po třech týdnech užívání doporučujeme jeden týden pauzu.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování!

Obsah: 90 kapslí

Upozornění:
Výrobek není určen dětem, těhotným a kojícím ženám a osobám přecitlivělým na sójové produkty.
Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin.
Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy.
Ukládejte mimo dosah dětí!
Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 10–25 °C, chraňte před mrazem.

TENTO VÝROBEK JE SCHVÁLEN JAKO DOPLNĚK STRAVY. NENÍ LÉKEM,
NELZE JEJ ZA PŘEDEPSANÉ LÉKY ZAMĚŇOVAT ANI NEMÁ SCHVÁLENÉ LÉČIVÉ ÚČINKY.

Mohlo by Vás také zajímat:
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
Nu Skin Epoch Baobab
Body Butter - krém s bambuckým
máslem 125g
Nu Skin Epoch Baobab Body Butter - krém s bambuckým máslem 125g
detail
930,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com