Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Nu Skin Tru Face Essence Ultra 60 kapslí

Nu Skin Tru Face Essence Ultra 60 kapslí
Nu Skin Tru Face Essence Ultra 60 kapslí
Podporuje pevnost a pružnost pokožky a působí proti současným známkám stárnutí díky klinicky prověřené přísadě Ethyocynu®, která zlepšuje obsah elastinových vláken.Obsahuje extrakt ze zeleného čaje, CoQ10 a bezbarvé karotenoidy, kompletní ochrannou síť antioxidantů, která pomáhá předejít budoucím známkám stárnutí tak, že pokožku chrání před volnými radikály. Pomáhá tvarovat a zpevnit pokožku a dosáhnout mladého vzhledu. Zvýrazňuje pleť kolem očí, na krku, bradě, čelistní linii, v dekoltu a na rukou.
Výrobce: Nu Skin
Obsah: 60 kapslí
Dostupnost: Do 7 dnů
Cena: 6293,- Kč6199,- Kč
Podrobný popis produktu

UPOZORNĚNÍ: Dodání je cca 7 pracovních dnů po úhradě předem na účet.

Nu Skin Tru Face® Essence Ultra 

Ethocyn® je klinicky prověřená složka proti stárnutí, která zlepšuje obsah elastinových vláken v pokožce. Tru Face® Essence Ultra je dokonalým ošetřujícím přípravkem stárnutí, který nyní obsahuje CoQ10 k podpoře buněčné energie, díky které bude vaše pleť vypadat mladší dnes i zítra.

Elastázovými inhibitory pomáhá zabránit rozkladu elastinu.

POUŽITÍ

Použijte kapsle Tru Face™ Essence Ultra na čistou, suchou pokožku tak, jak vyžaduje krok tonizace. Pokud používáte jiné produkty Tru Face™, použijte kapsle Tru Face™ Essence Ultra až po použití těchto produktů.

Použijte vždy jednu kapsli Tru Face™ Essence Ultra. Pootočením ji otevřete. Přímo na ošetřované místo jemně vytlačte dvě nebo tři kapky a následně využijte zbylý obsah přípravku na celou tvář, oblast krku, dekoltu a ruky. K dosažení maximálního účinku stačí nanést tenkou vrstvu přípravku. Protože se účinek působení přípravku Ethocyn® na pokožku po 8 až 10 hodinách po aplikaci snižuje, měl by být Tru Face™ Essence Ultra použit dvakrát denně. Při každodenní péči o pleť by měl být posledním krokem ošetření před nanesením hydratačního přípravku.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI
Obsahuje Ethocyn, přísadu proti stárnutí, jejíž klinické testy prokázaly, že v pleti zvyšuje obsah elastinu, základní součásti pevné pleti.

Antioxidanty – sloučeniny, které neutralizují volné radikály nebo zabraňují vzniku chemických reakcí vyvolaných volnými radikály.

Výtažek ze zeleného čaje (Tegreen 97® ) – antioxidant, který pomáhá chránit pokožku před poškozením okysličováním volnými radikály.

CoQ10 – účinný antioxidant, který podporuje tvorbu energie buněk.

Bezbarvé karotenoidy – jedinečné antioxidanty, které se získávají z řas a pomáhají chránit pokožku před nepříznivými vlivy prostředí.

Mohlo by Vás také zajímat:
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
Medik8 Vánoční balíček
CSA Philosophy pro omlazení
pleti
Medik8 Vánoční balíček CSA Philosophy pro omlazení pleti
detail
1890,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com