Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Monoderma GR-System pro pleť 35+

Monoderma GR-System pro pleť 35+
Monoderma GR-System pro pleť 35+
NOVINKA
Ampulky na omlazení pleti pro věk 35+. Po dosažení pětatřicátého roku věku dochází v pleti k řadě změn, jejichž výsledkem je její stárnutí. Dopřejte si proto omlazení intenzivním koncentrátem pro redukci vrásek MonoDermoDose GR-System s unikátním komplexem GR-System – GLA Rutin a kyselinou hyaluronovou. Jednotlivé ampulky, v nichž je hedvábné sérum uloženo, zajistí každodenní příjemné použití.
Výrobce: Medaprex s.r.o.
Obsah: 1 ks
Dostupnost: Do 2 dnů
Cena: 630,- Kč
Podrobný popis produktu

Monodermá GR-System

Je ideálním anti-agingovým řešením pro pleť zhruba od 35 až 40 let, tedy v období premenopauzy a menopauzy. Obsažený koktejl s GLA RUTINem působí proti poklesu hladiny estrogenu, hydratuje pleť s využitím kyseliny hyaluronové a navíc podporuje zachování mladistvého vzhledu pleti díky tomu, že brání rozkladu kolagenu a elastinu. Monodermá GR-System působí jak na úrovni dermis, kde podporuje produkci kožních bílkovin kolagenu a elastinu, tak na úrovni epidermis, jež napomáhá hydratovat a obnovuje její ochranný lipidový film.

Po dosažení pětatřicátého roku věku dochází v pleti k řadě změn, jejichž výsledkem je její stárnutí. Dopřejte si proto omlazení intenzivním koncentrátem pro redukci vrásek MonoDermoDose GR-System s unikátním komplexem GR-System – GLA Rutin a kyselinou hyaluronovou. Jednotlivé ampulky, v nichž je hedvábné sérum uloženo, zajistí každodenní příjemné použití.

S účinnými kapslemi Monoderma GR-System můžete ale proti těmto známkám stárnutí pleti zakročit. Obsahuje aktivní látky určené speciálně pro stárnoucí pleť v období premenopauzy a menopauzy:

  • GLA RUTIN patentovaný komplex proti poklesu hladiny estrogenu
  • Kyselina hyaluronová proti dehydrataci
  • Lupinový olej pro snížení syntézy kolagenázy a metaloproteinázy
  • LIPOCHROMAN-6 a AR-GB11 coby ochrana před poškozením UV zářením a volnými radikály

Obsahuje lupinový olej a nálož antioxidantů

Lupinový olej:
Lupeol, přirozený sterol obsažený v přírodě v semenech Lupinu, navyšuje syntézu kolagenu I. typu a naopak potlačuje aktivitu enzymů kolagenáza a metaloproteináza, které stimulují jeho degradaci. Díky tomu podporuje zpevněný a vypnutý vzhled pleti. Navíc snižuje syntézu PGE2 (Prostaglandin E2), TNFa (protein) a IL1ß (interleukin), tří zprostředkovatelů zánětu.

Lipochroman 6:
Molekula, která dokáže zachytit jak dusičnaté (RNS*), tak kysličnaté (ROS*) radikály, které způsobují nevratné poškození v buňkách a tkáních. Díky tomu je silnou a účinnou látkou, která může významně snížit oxidační stres a zabránit poškození buněk pokožky dané fotostárnutím a denaturací proteinů způsobených volnými radikály.

AR-GB11® (Sorbityl furfural):
Silný antioxidant vyvinutý a patentovaný Giuliani pro dermatologické využití, který neutralizuje volné radikály a zabraňuje jejich řetězovým reakcím.

Mohlo by Vás také zajímat:

Nápoj v prášku pro zvýšení odolnosti organismu, při únavě a potřebě restartu.

Energy QI Drink - horký nápoj, prášek
NOVINKA
Obsah: 100 g
468,-Kč
Energy QI Drink - horký nápoj, prášek

Pro imunitu a krásnou a zdravou pokožku. Zdokonalte svou pleť zevnitř s COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs s nejčistším rybím kolagenem a patentovanými Ceramosidy.

By Anna Brandejs COLLAGEN + 11
Obsah: 150 cps.
1880,-Kč
By Anna Brandejs COLLAGEN + 11

Tegreen 97® je značkový výtažek antioxidantních katechinů o vysoké koncentraci, které jsou běžně k nalezení v zeleném čaji. Antioxidant bojuje s

Pharmanex Tegreen - Antioxidant 120 cps
Obsah: 120 cps
2368,-Kč
3452,-Kč
Pharmanex Tegreen - Antioxidant 120 cps

Obsahuje kombinaci přírodních látek (kustovnici čínskou, kudzu, ženšen, jinan dvojlaločný…) a vitaminů, které účinně optimalizují metabolické

Energy Revitae
NOVINKA
Obsah: 90 kapslí
564,-Kč
Energy Revitae

Doplněk stravy - bioinformační přípravek s obsahem rybího oleje z mořské ryby Engraulis japonicus. Má příznivý vliv na srdečně-cévní systém a metabolismus

Energy Vitamarin 90 kapslí
Obsah: 90 kapslí
328,-Kč
Energy Vitamarin 90 kapslí

Doplněk stravy. Drags imun má celkově silné a vědecky prokázané antibakteriální, antivirové a antioxidační účinky. Jedná se o přípravek určený

Energy Drags Imun 30 ml
Obsah: 30 ml
593,-Kč
Energy Drags Imun 30 ml
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
Nu Skin Epoch Baobab
Body Butter - krém s bambuckým
máslem 125g
Nu Skin Epoch Baobab Body Butter - krém s bambuckým máslem 125g
detail
930,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com