Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Medik8 Press & Glow 200 ml - exfoliační PHA tonikum s enzymy

Medik8 Press & Glow 200 ml - exfoliační PHA tonikum s enzymy
Medik8 Press & Glow 200 ml - exfoliační PHA tonikum s enzymy
Tonikum vhodné i pro citlivější pleť. Pro přirozenou exfoliaci pleti s podporou účinku vitamínu A (retinolu).
Výrobce: Medaprex s.r.o.
Obsah: 200 ml
Dostupnost: Na dotaz
Cena: 750,- Kč
Podrobný popis produktu

Produkt v plné verzi - možnost dokoupení náplně formou „refill“, u které jednoduše použijete pumpičku z klasického balení.

Tonikum Press & Glow napomáhá obnově povrchu pleti, zlepšuje také schopnost pleti vstřebávat aktivní látky jako vitamín C či vitamín A z krémů a sér. Díky svému účinku na pleť navíc působí jako dokonalý podklad pod make-up. Nedráždivým způsobem redukuje nadměrnou pigmentaci a rozjasňuje a barevně sjednocuje pleť, která je s pravidelným používáním rozzářená, zjemněná a zklidněná.

Jemná exfoliace

Když jde o zdravou exfoliaci pleti, je klíčová rovnováha. Každodenní používání alfa-hydroxykyselin (AHA) může vést ke zvýšené citlivosti pleti, a dokonce k jejímu předčasnému stárnutí v důsledku podráždění. PHA kyseliny jsou oproti AHA a BHA kyselinám tvořené většími molekulami. Díky tomu nepronikají tak hluboko do pleti, ale exfoliace probíhá na povrchu kůže. Právě proto jsou vhodné pro exfoliaci i citlivějších typů pleti, které obvykle AHA či BHA kyseliny netolerují.

Lepší účinek retinolu

Glukonolakton je nejznámější PHA kyselinou, která rozvolňuje vazby mezi odumřelými buňkami na povrchu kůže, přičemž zároveň pleť hydratuje. I po exfoliaci je tak pokožka vyživená svěží, bez často nepříjemných pocitů pnutí či svědění, naopak viditelně září zdravím. Podle klinických studií působí glukonolakton v synergii s vitamínem A (retinolem), kdy zlepšuje jeho vstřebatelnost při topické aplikaci, a tím pádem i účinnost.[1]

Press & Glow obsahuje navíc extrakt z opuncie, který napomáhá povzbudit aktivitu přirozených exfoliačních enzymů, a tím stimuluje vlastní exfoliační cyklus pokožky. Společně s vitamínem A pak znovu přispívá k buněčnému omlazení pleti a urychlení životního cyklu buněk. Enzymy obnovují přirozenou exfoliaci pleti v jejích svrchních vrstvách, vitamín A maximalizuje regeneraci pleti od spodních vrstev epidermis. Aloe vera a extrakt z acai pleť zklidňují a redukují její podráždění či zánětlivé procesy, zatímco pokožku hydratují.

4 aktivní látky pro zářivou a zdravou pleť

5.5% glukonolakton:
Vysoce účinná, ve vodě rozpustná PHA kyselina, která se v pleti přeměňuje na kyselinu glukonovou. Ta pleti poskytuje jemnou exfoliaci a hydrataci, což vede k viditelnému zjemnění jejího povrchu.

Extrakt z opuncie:
Přírodní aktivátor enzymů, který urychluje deskvamaci pleti a obnovu kožních buněk. Díky tomu dochází k rozjasnění pleti a zlepšení vzhledu jemných rýh a vrásek.

Aloe Vera:
Coby antioxidant minimalizuje poškození pleti volnými radikály, snižuje podráždění pleti a navyšuje hydratační kapacitu pleti.

Extrakt z acai:
Přírodní extrakt zklidňuje zánět v pleti, kterou zároveň chrání před poškozením volnými radikály.

Stačí kliknout

  • Otočte svrchní část pumpičky proti směru hodinových ručiček tak, abyste slyšeli kliknutí, které produkt aktivuje. Po čištění pleti ráno a večer kosmetickým tamponkem pevně 3 – 4x pevně zmáčkněte lahvičku Press & Glow. Tamponkem přejeďte po obličeji, přičemž se vyhněte jemné oblasti očního okolí. Následně svrchní část pumpičky otočte po směru hodinových ručiček, kdy v momentu kliknutí dojde k uzavření produktu, které zamezí jeho vylití. Před prvním použití proveďte test snášenlivosti na drobné lokalitě pleti.
  • Obsah balení je 200 ml.
Mohlo by Vás také zajímat:
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
ACTIValoe 500 ml + Avita
PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. –
pro dobré trávení, očistu,
regeneraci a podporu imunity
ACTIValoe 500 ml + Avita PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. – pro dobré trávení, očistu, regeneraci a podporu imunity
detail
590,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com