Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy Stimaral 30 ml

Energy Stimaral 30 ml
Energy Stimaral 30 ml
Doplněk stravy. Hlavní účinnou složkou přípravku Stimaral je zlatý kořen - rozchodnice růžová, která předčí bájný žen-šen, eleuterokok i návykovou guaranu. Obrovskou výhodou Stimaralu je, že neobsahuje kofein a není návykový.
Výrobce: Energy
Obsah: 30 ml
Dostupnost: Skladem
Cena: 451,- Kč
Podrobný popis produktu

Zvyšuje odolnost organismu, fyzickou a duševní výkonnost, odstraňuje únavu a navrací energii. Harmonizuje především energetickou dráhu řídící, dráhu jater a sleziny, dále pak dráhu žlučníku, tří zářičů, srdce a plic.

Možnosti použití:

Stimaral je vhodný pro všechny, kteří trpí nedostatkem energie. Stimuluje, harmonizuje a šetří tělo. Obsahuje vysoce biologicky aktivní a ochranné látky. Komplex bylin a informační složky lze využít pro lepší přizpůsobení organismu v novém prostředí, při prudkém střídání teplot, při zvýšené fyzické a psychické námaze. Je vhodné užívat jej pro podání maximálních tělesných a duševních výkonů, zbystření smyslů, paměti, zraku, sluchu i citu.

Podrobné informace o tomto produktu získáte v centrech Energy anebo nám zavolejte. Není možné je zveřejnit z důvodu nařízení Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o zdravotních tvrzeních. 


Obsah:

Rozchodnice růžová, arálie mandžuská, parcha světlicová, klanopraška čínská, šišák bajkalský, skořicovník cejlonský, jinan dvoulaločný, pelyněk pontský, fenykl obecný, puškvorec obecný, dobromysl obecná. Chuť a účinky dolaďuje celá řada éterických olejůjako např. grepový, kardamomový, litseový a další. Sílu a účinnost přípravku podstatně zvyšují i bioinformace nerostů křišťálu, antimonitu, azuritu, galenitu a dalších.

Bioinformace - jsou frekvence, které napodobují řídící impuls podkorových center mozku, regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a vyvolání zpětného regeneračního procesu.

Doporučené dávkování:
Před použitím důkladně protřepejte. Užívejte 3 kapky 1–3x denně, půl hodiny před jídlem nebo po něm, děti od 6 let 1–2 kapky denně. Poslední dávku užijte maximálně 4 hodiny před spaním. Pokud potřebujete být bdělí i večer, užijte Stimaral dle potřeby bez časového omezení.

3 kapky denně jsou dávkou preventivní, 9 kapek je dávka regenerační.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování!
Po 3 týdnech užívání udělejte vždy 1 týden pauzu.

Pro podporu detoxikace těla zvyšte při regenerační kúře příjem tekutin.

Stimaral užíváme pravidelně jako regenerační přípravek nebo nárazově jako stimulaci.
Při stimulaci organismu doporučené dávkování nepřekračujte, neboť by se mohl dostavit efekt zcela opačný.
U těžších případů zdravotního postižení a při léčbě sedativy doporučujeme zpočátku nižší dávky a předchozí konzultaci s lékařem (mohlo by dojít k prodloužení sedativního účinku).

Při přechodném zhoršení stavu snižte dávku – jedná se o pozitivní regenerační proces, při kterém se mohou objevit příznaky dřívějších onemocnění.

Potravinové doplňky se nesmějí používat jako náhrada celodenní stravy.
V těhotenství neužívejte žádné regenerační přípravky, pouze po dohodě s lékařem.

Nevhodné pro děti do 6 let.
Skladujte v suchu při teplotě 10–25 °C a chraňte před mrazem.
Ukládejte mimo dosah dětí.

Přípravek neobsahuje kofein a není návykový!


Mohlo by Vás také zajímat:
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
Medik8 Night Ritual
Vitamin A 50 ml - noční krém
Medik8 Night Ritual Vitamin A 50 ml - noční krém
detail
1270,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com