Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy Skeletin 135 kapslí

Energy Skeletin 135 kapslí
Energy Skeletin 135 kapslí
Doplněk stravy s obsahem sépiové kosti, kolagenu, rybího oleje, šípkového a kopřivového výtažku a manganu. Účinky této kombinace se uplatní zejména u zánětlivých nebo degenerativních kloubních onemocnění a při podpoře zdravého růstu kostí.
Výrobce: Energy
Obsah: 135 kapslí
Dostupnost: Do 7 dnů
Cena: 581,- Kč
Podrobný popis produktu

Lidská kostra se skládá přibližně ze 206 kostí, které jsou vzájemně spojeny v důmyslný opěrný systém. Ve spojení jednotlivých kostí hraje zásadní roli chrupavčitá tkáň, která chrání povrch kostí v místech kloubních spojení před nadměrným opotřebením. Pro stavbu kostí jsou potřeba jednak minerální látky, které představují 60 % kostní tkáně (jedná se hlavně o vápník, fosfor a hořčík) a kolagen, který tvoří 24 % kostní tkáně. Díky obsahu minerálních látek jsou kosti pevné a tvrdé a díky kolagenu pružné v tahu i tlaku. Pokud kostem chybí minerální látky, stávají se měkčí (osteomalacie) a řidší (osteoporóza) a mají tendenci se ohýbat a velmi snadno se zlomí. Pokud kostem chybí elastický kolagen, jsou sice tvrdé, ale velmi křehké a nevydrží potřebnou zátěž. Kolagen je také základní chemickou látkou, která až ze 40 % utváří chrupavčitou tkáň. Ta obaluje styčné plochy kloubních spojení a chrání je tím před nadměrným opotřebením. Pro udržení zdravých kostí a kloubů je důležité dodržovat po celý život dostatečnou, avšak přiměřenou tělesnou aktivitu a dodávat tělu dostatečné množství látek potřebných pro stavbu a jejich obnovu.

Účinky Skeletinu

  • pomáhá při kloubních onemocněních (artróze, artritidě, revmatismu a dně)
  • zmírňuje loupání a bolesti v kloubech, ochraňuje kloubní chrupavky a podporuje jejich regeneraci
  • působí proti kloubním zánětům
  • podporuje růst kostí a jejich dostatečnou mineralizaci
  • příznivě ovlivňuje budování kostní hmoty v období růstu
  • zpomaluje řídnutí kostí v pozdějším věku (zvláště po menopauze)
  • působí preventivně proti vzniku osteomalacie a osteoporózy
  • zlepšuje kvalitu vlasů, nehtů a elasticitu pokožky
  • zamezuje vzniku zubního kazu


Použití Skeletinu

  • při bolestech kloubů a páteře z důvodu opotřebení a/nebo zánětu
  • při nadměrném zatěžování kloubů sportem nebo vysokou tělesnou hmotností
  • v růstovém období
  • v období po menopauze a ve stáří pro zpomalení úbytku kostní hmoty
  • při zvýšené lomivosti nehtů, vypadávání vlasů a povadlé pokožce


Energetické působení Skeletinu podle principů TČM
Skeletin ovlivnuje především energetickou dráhu ledvin a močového měchýře, žaludku, slinivky a plic, dále pak dráhu srdce a tří zářičů (tří ohnišť).

Složení Skeletinu

Sépiová kost: Podporuje činnost ledvin a je zdrojem biologicky dostupných minerálních látek (Ca a Mg) důležitých pro stavbu a obnovu kostní tkáně. Díky svému obsahu vápníku je sépiová kost v čínské medicíně doporučována k léčbě symptomů vznikajících při nedostatku vápníku v těle jako lámavé nehty, zubní kaz, měknutí a řídnutí kostí, křivice a stagnace růstu.

Kolagen: Ve Skeletinu je kolagen přítomen v tzv. hydrolyzované formě, což znamená, že původní makromolekula kolagenu je enzymaticky rozštěpena na mnohem menší částice – peptidy a aminokyseliny. V cílové tkáni, chrupavce, se uplatňují jednak jako stavební kameny pro syntézu vlastního kolagenu a zároveň stimulují syntetickou činnost chrupavčitých buněk – chondrocytů. Tímto způsobem podporuje kolagen regenerační procesy v kloubních tkáních a nahrazuje ztrátu kolagenu způsobenou jejich nadměrným namáháním, nedostatečnou výživou nebo zánětlivými procesy. Kolagen zlepšuje kvalitu i všech ostatních pojivových tkání šlach, vazů a kostí a kůže.

Rybí olej: Je zdrojem vitaminu A, D a nenasycených mastných kyselin. Tyto nenasycené mastné kyseliny (nazývané také omega-3) se v lidském těle přeměňují na protizánětlivé prostaglandiny, které výrazně pomáhají při léčbě všech zánětlivých stavů, a tedy i artritidy a revmatických onemocnění. Rybí olej podporuje dobrý stav kostí a kůže.

Růže šípková: Extrakt obsahuje řadu vitaminů (A, K, B, E), především však vitamin C naprosto nezbytný pro obnovu, hojení a regeneraci nejen kostí a kloubů, ale i kůže a svalů. Nezanedbatelný je jeho protistresový, protiúnavový a především protibolestivý účinek. Vitamin C také podporuje imunitu, zabraňuje infekcím a podílí se na odstraňování těžkých kovů z organismu, a proto je nezbytný při léčbě revmatických onemocnění.

Kopřiva dvoudomá: Je zdrojem chlorofylu, celé řady vitaminů (B, K, E, C) a minerálních látek (Si, Fe, P, Ca, Mg,...). Pročišťuje krev a lymfu. Podstatné je využití účinků kopřivy při léčbě artritidy, revmatismu a dny díky jejímu protizánětlivému a hojivému působení a díky schopnosti podporovat odstraňování kyseliny močové z těla.

Mangan: Biogenní stopový prvek, který se účastní se stavby chrupavek a kostí, podporuje proces hojení a snižuje bolestivost. Je nezbytný pro bezproblémový vývoj kostry plodu.

Doporučené dávkování
2–2–1 kapsle denně, nejlépe po jídle.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Po třech týdnech užívání následuje 1 týden pauza.
Vzhledem k chronické povaze problémů s pohybovým aparátem a k tomu, že pro regeneraci kostní a chrupavčité tkáně je třeba počítat s delším časovým obdobím, doporučujeme užívat Skeletin minimálně po dobu tří měsíců.
Během užívání přípravku je vhodné zvýšit příjem tekutin.

Upozornění: Přípravek není určen dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám a osobám s přecitlivělostí na včelí, sójové a mořské produkty. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy.

Způsob skladování: Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek skladujte v suchu a temnu při teplotě 10–25 °C a chraňte před mrazem.

TENTO VÝROBEK JE SCHVÁLEN JAKO DOPLNĚK STRAVY. NENÍ LÉKEM,
NELZE JEJ ZA PŘEDEPSANÉ LÉKY ZAMĚŇOVAT ANI NEMÁ SCHVÁLENÉ LÉČIVÉ ÚČINKY.

Mohlo by Vás také zajímat:

Doporučuje Mezinárodní Federace sportovního lékařství (FIMS). Funguje zcela jinak než běžné přípravky na klouby. Je známý rychlým nástupem účinku

Barnys Celadrin EXTRA silný 60 kapslí - kloubní výživa nové generace
Obsah: 60 cps   dočasně nedostupné
396,-Kč
Barnys Celadrin EXTRA silný 60 kapslí - kloubní výživa nové generace

Barny´s Inovo 5 pro klouby představuje komplexní mix 5+1 výživových látek stanovené předními kanadskými specialisty. Pro mírné až středně těžké

Barnys Inovo 5 tbl.90
Obsah: 90 tablet
524,-Kč
Barnys Inovo 5 tbl.90

Koňská síla pro vaše klouby! Tradiční severoamerická receptura pro klouby a celý pohybový aparát. Obsahuje vitamin C ve formě NUTRA-C, který přispívá

Barny´s SIOUX™ 600 g
Obsah: 600 g
719,-Kč
Barny´s SIOUX™ 600 g

MSM + glukosamin sulfát + vyvážená bylinná složka - náš nejúspěšnější přípravek pro klouby v r. 2000, v té době pod značkou Proenzi MSM. Tento

Barnys Kloubní Supermix 60 tbl (nahrazuje přípravek MSM)
Obsah: 60 tablet
373,-Kč
Barnys Kloubní Supermix 60 tbl (nahrazuje přípravek MSM)

Inovace ve složení a funkčnosti! Účinná látka Celadrin™ v masti působí stejně jako v případě kapslí. Nová generace topikální masti se ale rychleji

Barnys Celadrin mast Forte 40 g - 2 x silnější, při zraněních a bolestech kloubů
Obsah: 40 g
235,-Kč
Barnys Celadrin mast Forte 40 g - 2 x silnější, při zraněních a bolestech kloubů

Unikátní revoluční forma kolagenu, který jako jediný přípravek v ČR kombinuje 3 typy kolagenu a vitamin C pro normální tvorbu kolagenu přirozeně obsaženého

Barnys Klokan TM (60 cps.) - unikátní kolagen
NOVINKA
Obsah: 60 cps
349,-Kč
Barnys Klokan TM (60 cps.) - unikátní kolagen
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
Medik8 Vánoční balíček
CSA Philosophy pro omlazení
pleti
Medik8 Vánoční balíček CSA Philosophy pro omlazení pleti
detail
1890,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com