Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy Ruticelit 50 ml

Energy Ruticelit 50 ml
Energy Ruticelit 50 ml
Ruticelit krém využijete na žíly, otoky nohou, působí zejména na pevnost a elasticitu cévních kapilár, pomáhá na aterosklerózu, snižuje srážlivost krve a působí na alergie, průběh infekčních chorob, vysoký krevní tlak atd.
Výrobce: Energy
Obsah: 50 ml
Dostupnost: Do 7 dnů
Cena: 367,- Kč
Podrobný popis produktu

Použití Ruticelitu

  • zlepšení pružnosti a pevnosti cév a cévních kapilár: křečové žíly, hemoroidy a povrchové popraskané žilky, ochrana cévního systému u diabetiků, prevence vzniku krevních sraženin a urychlení vstřebání krevních podlitin
  • podpora prokrvování, zásobení tkání kyslíkem a odvodu metabolických zplodin (např. kyselina mléčná), prevence celulitidy
  • svalové křeče, bolesti svalů a šlach, regenerace namožených svalů
  • popáleniny, opařeniny, proleženiny, opruzeniny apod., všechny nedostatečně prokrvené špatně se hojící rány
  • regenerace pokožky, prevence vzniku vrásek a předčasného stárnutí kůže, ošetření kůže po opalování
  • bolesti hlavy, psychické napětí, stres a nervozita
  • zánětlivé stavy a obrny nervů, bolesti, mravenčení, poruchy citlivosti
  • zlepšení funkce srdce, brzlíku, sleziny a slinivky


Krém Ruticelit je možné kombinovat s dalšími přípravky Energy.

Účinky Ruticelitu

Cévní systém 

Ruticelit získal své jméno díky vysokému obsahu přírodního antioxidantu rutinu, který příznivě působí především na dobrý stav, pružnost a pevnost jemných krevních kapilár. Lomivost těchto kapilár se projevuje typicky rozšířenými popraskanými žilkami (metličkami) na povrchu kůže, často v okolí nosu a na dolních končetinách.
Patologické roztažení cévních stěn se projevuje jako tzv. žilní městky (křečové žíly, hemoroidy). Vliv na pevnost cévních stěn má v Ruticelitu především kyselina křemičitá a rostlinné flavonoidy, které jsou obsaženy ve výtažcích z pohanky, jerlínu, jinanu, přesličky, vilínu, kaštanu a komonice. Zvláště v kombinaci s Korolenem Ruticelit zlepšuje funkčnost a elasticitu cév a zabraňuje vzniku krevních sraženin. Výborně se proto osvědčuje i pro prevenci křečových žil a trombózy (např. v těhotenství, při cestování letadlem). Při jejich akutním zánětu je vhodnější použít Artrin, Ruticelit na doléčení. Ruticelit aplikujeme také pro snadnější regeneraci cév v případě častých krevních odběrů, zavádění katetrů (např. při chemoterapii).
Ruticelit má výraznou schopnost podporovat hluboké prokrvování organismu, a to díky jinanu, routě a kaštanu. Těchto jeho vlastností lze využít jak při problémech se studenými končetinami, tak při svalové únavě nebo bolestech vyčerpaných nohou. Velmi vhodné je používat Ruticelit před sportem, protože pomůže k lepšímu zásobení svalů kyslíkem a k lepšímu odvodu metabolických zplodin, které právě způsobují svalovou únavu a křeče.
Při akutním astmatickém záchvatu nebo při náhlé změně tlaku a teploty může u lidí trpících astmatem Ruticelit nanášený opakovaně v silné vrstvě na obě strany hrudníku pomoci obnovit dýchání.

Kůže 

Všechny kožní a podkožní problémy spojené s akumulací tepla na jednom místě (popáleniny, opařeniny, přehřátí kůže při opalování, přehřátí organismu a proleženiny) je vhodné ošetřit Ruticelitem, který je vzhledem k obsahu peruánského balzámu schopen tuto nadbytečnou horkost odstranit. Špatně se hojící rány mohou trpět nedostatečným prokrevním, které Ruticelit zlepšuje. Díky svému harmonizačnímu působení má Ruticelit uplatnění při horečnatých stavech.
Svým vysokým obsahem antioxidantů Ruticelit blahodárně ovlivňuje regeneraci a dobrý stav všech vrstev kůže. Je nejlepší volbou ochranného krému po opalování. Ruticelit je ale také výborným krémem proti vráskám a předčasnému stárnutí kůže. K regeneraci kůže výrazně přispívá měsíček, arnika, zlatobýl a přeslička.

Nervový systém 

Díky routě, kaštanu, třezalce a schopnosti podporovat místní prokrvování a odvod toxických látek z těla má Ruticelit své užití i při migrenózních bolestech hlavy, psychickém napětí a nervozitě. Vhodné je aplikovat tento krém na spánky, čelo a šíji. Lze tak podpořit dostatečné zásobení mozku kyslíkem. Při dlouhodobějších psychických problémech je vhodné kombinovat Ruticelit s vnitřním užíváním Korolenu. Ruticelit také obnovuje cévní zásobení nervů, a proto se dá použít při doléčování zánětlivých a degenerativních stavů nervové tkáně.

Srdce, slezina a slinivka 

Ruticelit má ochranný vliv na tři hlavní orgány – srdce, slezinu a slinivku. Podporuje jejich správnou funkci a napomáhá jejich regeneraci. Je mimořádně vhodný k aplikaci nad místa uložení těchto orgánů. Nad srdce při srdečních obtížích, po prodělaném infarktu nebo při nedomykavosti chlopní, nad slezinu pro podporu imunitního systému a krvetvorby, nad slinivku při cukrovce a pro podporu správného trávení tuků, cukrů a bílkovin.

Psychika 

Aplikace Ruticelitu na oblasti spánku, čela a mezi obočí projasňuje zrak, usnadňuje učení zvýšením touhy a zvídavosti, snižuje smutek, zvyšuje schopnost orientace, zlepšuje celkovou orientovanost starých lidí. Podporuje napojení na Univerzum a schopnost uvědomování si a propojení jednotlivostí. Dodává životní optimismus, slunce v duši.

Extrakty z bylin: krvavec toten (Sanguisorba officinalis, extrakt z kořene), komonice lékařská (Melilotus officinalis, extrakt z rostliny), vilín virginský (Hamamelis virginiana, extrakt z listu), úročník bolhoj (Anthylis vulneraria, extraktz květu), měsíček lékařský (Calendula officinalis, extrakt z květu), rybíz černý (Ribes nigrum, extrakt z listu), routa vonná (Ruta graveolens, extrakt z listu/kořene/stonku), jerlín japonský (Saphora japonica, extrakt z plodu), kostival lékařský (Symphytum officinale, extrakt z kořene), jírovec maďal (Aesculus hippocastanum, extrakt z květu), pohanka obecná (Fagopyrum vulgare, extrakt ze stonku), jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba, extrakt z listu), třezalka tečkovaná (Hypericum perforatum, extrakt z květu/listu/stonku), přeslička rolní (Equisetum arvense, extrakt), arnika horská (Arnica montana, extrakt z květu)

Použití:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krém aplikujeme lokálně na problematická místa ve velmi tenké vrstvě 1 - 3x denně. Je lehce roztíratelný a smývatelný vodou. Další aplikace jsou možné nad místa uložení orgánů nebo na oblast jejich reflexních zón a energetických drah. Pro podporu krvetvorby a zvýšení imunity natíráme celou oblast žeber, tzn. hrudníku a zad.

V případě přechodného zhoršení kožních problémů se jedná o zpětný regenerační proces - tzv. reverzní regeneraci. Tento jev je pozitivní a ovlivnitelný snížením četnosti aplikací a zvýšením příjmu tekutin. V podobných případech doporučujeme konzultaci s vaším poradcem nebo terapeutem.

Složení:

Extractum herbarum, Cetearyl alcohol, Linum usitatissimum oil, Glycine soja oil, Ricinus communis oil, Sesamum indicum oil, Petrolatum, Dimethicone, Myreth-23, Tocopheryl acetate, Lecithin, Eisenia foetida extract, Retinol, Benzyl alcohol, Laureth-4, Phospholipids, Dehydroacetic acid, Commiphora myrrha extract, Boswelia carterii extract, Dracaea draco extract, BHT, Potassium humate, D-Limonene, Linalool, Guaternium-15

Obrázky
Energy Ruticelit 50 ml
Energy Ruticelit 50 ml
Mohlo by Vás také zajímat:
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
Medik8 Vánoční balíček
CSA Philosophy pro omlazení
pleti
Medik8 Vánoční balíček CSA Philosophy pro omlazení pleti
detail
1890,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com