Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy Regalen 30 ml

Energy Regalen 30 ml
Energy Regalen 30 ml
Doplněk stravy. Ovlivňuje dráhu jater, žlučníku, žaludku, sleziny, dráhu řídící a opasku.
Výrobce: Energy
Obsah: 30 ml
Dostupnost: Do 7 dnů
Cena: 461,- Kč
Podrobný popis produktu

Regalen je bioinformační širokospektrální regenerační přípravek, vyrobený podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystalterapie a biorezonance, ovlivňuje především dráhu jater, žlučníku, žaludku, osrdečníku, tří zářičů, a tím i problémy, které se vztahují k jejich nedostatečné funkci.

Játra jsou důležitým orgánem pro detoxikaci těla. Filtrují krev od toxinů, kontrolují hladinu krevního cukru, přeměňují uhlohydráty, bílkoviny a tuky, vyrábějí enzymy a žluč, která je potřebná ke zpracování tuků ve střevě. Spolu se žlučníkem jsou dvojicí strážců, kteří hlídají čistotu našeho nitra. Regalen je proto dobrým strážcem činnosti trávicích orgánů, pomůže i tam kde je nedostatečná tvorba trávicích šťáv nebo naopak přejídaní, nepravidelná strava, tuky v potravě atd. Vysoký obsah hořčin výrazně podporuje trávení a pomáhá tělu zbavovat se odpadních látek. 

Podrobné informace o tomto produktu získáte v centrech Energy anebo nám zavolejte. Není možné je zveřejnit z důvodu nařízení Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o zdravotních tvrzeních. 

Použití Regalenu z hlediska psychiky

podrážděnost a impulzivní jednání, vznětlivost, výbuchy vzteku a zuřivosti, chronická nespokojenost spojená s pocity nespravedlnosti, plačtivost a časté stavy neadekvátního dojetí, přecitlivělost na hluk a potlačování emocí

Regalen pomáhá člověku uvolnit se a svobodně vyjádřit své opravdové pocity, probourává vnitřní zábrany a zároveň učí rozpoznávat hranice.

K docílení většího účinku doporučujeme kombinovat Regalen s krémem Protektin z Pentagramu® krémů (aplikace na postižená místa, refl exní zóny, masáž akupunkturních drah).

Složení:

Bylinný extrakt 82,6 %, Mochna nátržník (Potentilla erecta), Smetanka lékařská (pampeliška, Taraxacum officinale), Jitrocel kopinatý (Plantago lanceolata), Rozrazil lékařský (Veronica officinalis), Vlaštovičník větší (Chelidonium majus), Bedrník obecný (Pimpinella saxifraga), Pepř sečuánský (Zanthoxylum piperitum), Pelyněk brotan (Artemisia abrotanum), Hořec žlutý (Gentiana lutea), Jablečník obecný (Marrubium vulgare), Řepík lékařský (Agrimonia eupatoria), Svízel syřišťový (Galium verum), Lomikámen zrnatý (Saxifraga granulata).

Přidané látky:

Sorbitol (zahušťovadlo), mikrokrystalická celulóza (zahušťovadlo), voda, xanthan (zahušťovadlo), grapefruitový extrakt (konzervant), sorbát draselný (konzervant), směs silic 0,12 %, silymarin 0,10%.

Doporučené dávkování a způsob podávání

Dávkování: Pro dospělé 2–7 kapek 1–3x denně, pro děti od 12 let 7 kapek za den, děti od 3 let 2 kapky za den.

Způsob podávání: Před použitím důkladně protřepejte (21x). Tím dojde k dynamizaci informačních složek a účinnost přípravku se zvýší.
Užívejte půl hodiny před jídlem nebo po něm, nejlépe ředěné vodou, případně nakapejte na lžičku a užívejte přímo. Pro podporu detoxikace těla je vhodné zvýšit při regenerační kúře příjem tekutin. Po 3 týdnech užívání udělejte vždy 1 týden pauzu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Užívání a přesné dávkování konzultujte se svým lékařem nebo terapeutem.

Upozornění: Výrobek není určen pro děti do 3 let. V těhotenství neužívejte žádné regenerační přípravky, pouze po dohodě s lékařem nebo terapeutem. Vhodné pro diabetiky. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy.

Způsob skladování: Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu a temnu při teplotě 10–25 oC, chraňte před mrazem.

Účinky rostlin podle lidového bylinkářství:

Vlaštovičník větší: Osvědčuje se při těžkých nemocech jater a žlučníku, při ekzémech, alergiích, žlučových kamenech a astmatu. Uvolňuje křeče, tlumí průjmy a byly u něj prokázány protirakovinné a protiplísňové účinky.

Řepík lékařský: Používá se při zánětech jater, žaludku, střev a žlučníku, při srdeční slabosti a únavě. Napomáhá při poruchách metabolismu a trávení.

Svízel syřišťový: Kladně ovlivňuje lymfatický systém, činnost sleziny, jater a ledvin. Užívá se jako diuretikum a spazmolytikum.

Hořec žlutý: Podporuje tvorbu červených a bílých krvinek, užívá se při nadýmání, špatné činnosti žlučníku a jako neurostimulans a stomachikum.

Bedrník obecný: Podporuje trávení a tvorbu žaludečních šťáv, užívá se při bronchitidě, močových kamenech a při zánětu sliznic hrtanu.

Jitrocel kopinatý: Užívá se při nemocech jater, při žloutence, žlučových kamenech, zácpě nebo při chronickém kataru průdušek. Urychluje hojení. Obsahuje germanium, které působí proti plísním.

Mochna nátržník: Je vhodná při zánětu žaludku, tenkého střeva, při průjmech a vnitřním krvácení. Rozpouští žlučníkové a ledvinové kameny, podporuje činnost jater, působí antibakteriálně a antivirově.

Silymarin z ostropestřece mariánského: Silymarin je směs fl avonoidů s vynikajícím účinkem při léčbě téměř všech chorob jater. Regeneruje a ochraňuje jaterní buňky proti průniku některých jaterních jedů.

Pampeliška lékařská: Aplikuje se při chorobách jater, slinivky, žlučníku a ledvin. Čistí krev a střeva, podporuje trávení. Je velmi účinná při cukrovce, žloutence a kožních nemocech. Obsahuje betaglukany s protirakovinným účinkem.

Rozrazil lékařský: Je účinné diuretikum, čistí krev, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, užívá se při chorobách jater, ledvin a sleziny, blahodárně působí na ekzémy.

Lomikámen zrnatý: Užívá se při kamenech žlučníku a ledvin, při plísních, akné, regeneraci buněk, při narušeném metabolismu a nemocech jater, sleziny a kůže. Působí diureticky.

Jablečník obecný: Je účinný při vnitřních hnisavých procesech, při peptickém vředu, srdeční arytmii, při zácpě, onemocněních dýchacích cest, žlučníku a jater.

Pelyněk brotan: Podporuje vylučování žaludečních šťáv, zlepšuje metabolismus, činnost jater a je účinný při horečkách, plísních a onemocněních srdce.

Zanthoxylum piperitum (fagara): Rostlina z čeledi routovitých se širokým spektrem působení, zejména na oblast jater, plic, sleziny, slinivky a CNS. Má tonizační, antimikrobiální, antivirové účinky, působí proti parazitům ve střevech.

Regalen dále obsahuje éterické oleje (např. kardamomový, skořicový a geraniový) a informace z rostlin, olejů a nerostů (např. malachitu a bizmutu).


Mohlo by Vás také zajímat:
Nu Skin Epoch Baobab
Body Butter - krém s bambuckým
máslem 125g
Nu Skin Epoch Baobab Body Butter - krém s bambuckým máslem 125g
detail
930,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com