Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy Organic Chlorella Tabs 200 ks

Energy Organic Chlorella Tabs 200 ks
Energy Organic Chlorella Tabs 200 ks
Čistá přírodní kvintesence. Výjimečná kvalita, čistá, přírodní, bez aditiv. Až 500 mg účinné látky v 1 tabletě.
Výrobce: Energy
Obsah: 200 tbl.
Dostupnost: Do 7 dnů
Cena: 499,- Kč
Podrobný popis produktu

Tichomořský ostrov Tchaj-wan je jedinou lokalitou na světě, která nabízí tu nejkvalitnější chlorelu. V naprosto unikátním prostředí, napájena přírodní pramenitou vodou, vyniká svou čistotou a účinností.

Růst řasy zde umožňuje slunce, nejlepší zdroj energie, který pohání fotosyntetickou reakci. Nejdůležitější roli hraje jeho intenzita, proto je ideálním prostředím rovníková oblast, kde sluneční paprsky dosahují optimálních hodnot a chlorela může v klidu sílit.

Použití chlorely představuje z hlediska čínské medicíny podporu života, pomalý proces, který zkvalitňuje naši vitalitu. Nástup účinku je velmi pozvolný, v počátcích až téměř neznatelný. V dlouhodobějším horizontu však působí velmi jemně a vyváženě a i po jejím vysazení zůstává na dlouhou dobu účinnou clonou. Chlorelu využíváme při preventivním podávání jako pomalý prostředek ke stálému vzestupu energie!

Organic Chlorella splňuje přísné podmínky BIO certifikace. Kombinaci nejčistší lokality na Zemi a BIO certifikátu vnímáme jako největší možnou záruku kvality na trhu. Navíc jsme díky dezintegraci buněčné stěny patentovanou technologií zvýšili její stravitelnost o více než 80 %, což je v průměru dvojnásobek ve srovnání s většinou ostatních chlorel. Jsme přesvědčeni, že z pohledu čistoty a účinku v této kategorii nenajdete lepší produkty. Pokud ano, jsme připraveni vám vrátit investované prostředky.

Výrobky „ORGANIC“ jsou certifikovány organizací ABCERT AG (CZ-BIO-002).

Chlorella pyrenoidosa.

Složení:

Účinné látky: Nejvýznamnější účinnou látkou je chlorofyl, kterého chlorela obsahuje nejvíce ze všech dosud známých rostlin. Mimo něj je také bohatá na železo a esenciální aminokyseliny. Dalším unikátním prvkem je růstový faktor CGF (Chlorella Growth Factor), díky němuž pomáhá při rychlejší opravě nervových tkání našeho organismu a vzniku nových buněk. Chlorela obsahuje vysoký podíl beta-karotenu a kyseliny DNA/RNA. Z více než 20 vitaminů a minerálů stojí za zmínku např. vápník, draslík či hořčík.

Obsah balení: 200 tablet (1 tableta: 500 mg)

Mohlo by Vás také zajímat:
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
ACTIValoe 500 ml + Avita
PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. –
pro dobré trávení, očistu,
regeneraci a podporu imunity
ACTIValoe 500 ml + Avita PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. – pro dobré trávení, očistu, regeneraci a podporu imunity
detail
590,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com