Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy Flavocel 150 tablet

Energy  Flavocel 150 tablet
Energy Flavocel 150 tablet
Doplněk stravy. Koncentrovaný extrakt z ibišku súdánského (135 mg/1 tableta) obohacený o vitamin C (200 mg/1 tableta), glykosidy ze stévie sladké a speciální směs éterických olejů.
Výrobce: Energy
Obsah: 150 tablet
Dostupnost: Do 7 dnů
Cena: 503,- Kč
Podrobný popis produktu

Flavocel je bioinformační přípravek obsahující koncentrovaný extrakt z ibišku súdánského obohacený o vitamin C, glykosidy ze stévie sladké a speciální směs éterických olejů. Přípravek je vhodným zdrojem vitaminu C. Doporučuje se v období zvýšeného výskytu nemocní z nachlazení, chřipek, při rekonvalescenci organismu i proti působení oxidačního stresu.

Doporučuje se pro osoby které chtějí podpořit imunitu, osvěžit organismus, požadují antioxidační účinky a chtějí preventivně chránit své tělo vůči infekci. Dále jej mohou používat osoby, kteří chtějí díky obsahu vitaminu C podpořit syntézu kolagenu, zlepšit pružnost cévních stěn nebo třeba zvýšit vstřebávání železa. Výrobek obsahuje jako přírodní sladidlo stévii, která se používá jako nekalorická náhražka cukru. Přirozeně sladí a nemá vliv na kazivost zubů.

Energetické působení Flavocelu podle principů TČM

Flavocel harmonizuje především energetické dráhy ledvin, močového měchýře, tří zářičů (tří ohnišť), plic, srdce a sleziny.

Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídicí frekvence podkorových center mozku, regulující vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a vyvolání zpětného regeneračního procesu.

Účinky Flavocelu:

Podrobné informace o tomto produktu není možné je zveřejnit z důvodu nařízení Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o zdravotních tvrzeních. V případě zájmu se obraťte na centra Energy, zavolejte nám anebo nám napište. 


Složení Flavocelu

Ibišek súdánský: je jednoletý keř z čeledi slézovitých. Je zdrojem přírodního vitaminu C, organických kyselin, fytosterolů a flavonoidů. Jeho extrakt má silný antibakteriální efekt. Podporuje imunitu, má antioxidační schopnosti. Fytosteroly snižují cholesterol a brání aterosklerotickým změnám ve stěně cév. Vzhledem k vysokému obsahu ovocných kyselin má výtažek lehce projímavý a močopudný efekt. Účinkuje příznivě proti zánětům močového měchýře, ledvin a prostaty.

Flavonoidy patří do skupiny látek zvaných polyfenoly. Jsou obsažené prakticky ve všech rostlinných buňkách, nejčastěji ve formě přírodních rostlinných barviv. V přírodě doprovázejí vitamin C. Plní u něj ochrannou úlohu a zvyšují jeho účinek. Přírodní flavonoidy vykazují účinky antivirové, antibakteriální, antioxidační a protizánětlivé. Medicína jejich syntetické formy využívá pro výrobu léků na křečové žíly a hemoroidy. Flavonoidy pozitivně ovlivňují metabolismus cholesterolu a tuků v organismu. Snižují riziko vzniku aterosklerózy, srdečního infarktu a mozkové mrtvice. Příjem potravin obsahujících přírodní polyfenoly může chránit organismus před nádory plic, trávicího traktu, prsu a prostaty.

Vitamin C: je nezbytným doplňkem stravy, neboť si jej lidské tělo nedokáže samo „vyrobit“. Ve Flavocelu je přítomna dobře vstřebatelná, levotočivá forma vitaminu C (kyselina l askorbová). Zvýšený příjem vitaminu C je nutný u obyvatel ve městech, kuřáků, dětí v období růstu starších lidí a žen s hormonální antikoncepcí. Vitamin C plní v organismu řadu funkcí. Jedná se o významný antioxidant, posiluje imunitní systém, podporuje činnost enzymů, tvorbu hormonů a přenos nervových vzruchů. Podílí se na metabolismu železa, podporuje vstřebávání minerálů. Je nezbytný pro růst a regeneraci zubů, dásní, vaziva, cév a kostních buněk. Podporuje tvorbu kolagenu, dobré hojení ran, zlepšuje kvalitu pokožky. Důležitá je rovněž jeho „sorpční“ vlastnost – schopnost navázat a vylučovat z organismu některé toxiny a těžké kovy.

Éterické oleje:
Eukalyptus – silice z dřeva a listů působí dezinfekčně, podporuje vykašlávání a snižuje horečku.
Extrakt z grapefruitových jadérek – účinkuje proti virům, baktériím a plísním. Využíván je u infekcí dýchacího ústrojí, urologických i gynekologických zánětů.
Kardamom – plody působí dezinfekčně, protizánětlivé a močopudně.
Kopaiva – silice dezinfikují sliznice průdušek, plic a močových cest.

Stévie sladká: je tropická rostlina, používá se jako nekalorická náhražka cukru. Přirozeně sladí, snižuje krevní tlak, reguluje činnost slinivky břišní a pomáhá stabilizovat hladinu cukru v krvi. Nemá vliv na kazivost zubů.

Doporučené dávkování
Dospělí: 1–2 tablety denně, nejlépe před jídlem
Děti (od 3 do 12 let): 1 tableta denně
V obou případech následuje po 3 týdnech užívání 1 týden pauza.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování!
Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin.

Upozornění: Výrobek není určen pro děti do 3 let. Flavocel neobsahuje cukr, takže je vhodný i pro diabetiky. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy.

Způsob skladování: Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě 10–25 oC, chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

TENTO VÝROBEK JE SCHVÁLEN JAKO DOPLNĚK STRAVY. NENÍ LÉKEM,
NELZE JEJ ZA PŘEDEPSANÉ LÉKY ZAMĚŇOVAT ANI NEMÁ SCHVÁLENÉ LÉČIVÉ ÚČINKY.

Mohlo by Vás také zajímat:

Doplněk stravy s vysokým obsahem probiotických bakterií v kombinací s Inulinem (rozpustnou vlákninou) a dalšími pro imunitu důležitými látkami.

Avita PROBIOTIC & FIBER 60 tbl.
Obsah: 60 tbl.   dočasně nedostupné
305,-Kč
Avita PROBIOTIC & FIBER 60 tbl.

Přípravek pro podporu správného trávení s obsahem přírodních složek jako je aloe vera, rostlinné enzymy a zázvor. Doplněk stravy.

Avita ALOE VERA & ENZYMES 60 tbl.
Obsah: 60 tbl.   dočasně nedostupné
305,-Kč
Avita ALOE VERA & ENZYMES 60 tbl.

Doplněk stravy s obsahem probiotických bakterií a vlákniny. Poslední kus!

Avita PROBIOTIC & FIBER v ECO balení 60 + 14 tbl.
Obsah: 60 + 14   dočasně nedostupné
305,-Kč
Avita PROBIOTIC & FIBER v ECO balení 60 + 14 tbl.

1000 mg přírodního vitamínu C v jedné tobolce z tropické třešně acerola.

Avita SUPER VITAMIN C 1000mg s výtažkem z acerola EXP 3/2023
Obsah: 30 cps
150,-Kč
309,-Kč
Avita SUPER VITAMIN C 1000mg s výtažkem z acerola EXP 3/2023

Tegreen 97® je značkový výtažek antioxidantních katechinů o vysoké koncentraci, které jsou běžně k nalezení v zeleném čaji. Antioxidant bojuje s

Pharmanex Tegreen - Antioxidant 30 cps
Obsah: 30 cps
777,-Kč
889,-Kč
Pharmanex Tegreen - Antioxidant 30 cps

Horký nápoj z robusty s extrakty z léčivých hub reishi a cordyceps.

Energy QI coffee 100 g - rozpustný kávový nápoj
NOVINKA
Obsah: 100 g
468,-Kč
Energy QI coffee 100 g - rozpustný kávový nápoj
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
Nu Skin Epoch Baobab
Body Butter - krém s bambuckým
máslem 125g
Nu Skin Epoch Baobab Body Butter - krém s bambuckým máslem 125g
detail
930,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com