Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy CYTOSAN Inovum 90 kapslí

Energy CYTOSAN Inovum 90 kapslí
Energy CYTOSAN Inovum 90 kapslí
Doplněk stravy s mnohostranným využitím: hloubková detoxikace organizmu, vleklé infekce, detoxikace, chronické zánětlivé stavy, záněty pokožky (ekzémy, dermatitidy, lupénka), hormonální poruchy, nádorové onemocnění, ochrana před předčasným stárnutím.
Výrobce: Energy
Obsah: 90 kapslí
Dostupnost: Do 7 dnů
Cena: 997,- Kč
Podrobný popis produktu

Bioinformační širokospektrální regenerační přípravek s obsahem směsi huminových látek, silymarinu, kyseliny jantarové a zeleného jílu.

Energetické dráhy: Cytosan Inovum harmonizuje především dráhy tlustého a tenkého střeva, žaludku, jater, žlučníku, sleziny a dráhu řídící.

Účinky:
Cytosan Inovum má výrazný vliv na detoxikaci trávicího traktu a zásobení organismu minerály a stopovými prvky.

Použití Cytosanu Inovum

  • bakteriální a virové infekce (herpes virus, cytomegalovirus, Helicobacter pylori atd.),
  • detoxikace plísní a kvasinek (Candida albicans či jiné druhy)
  • výrazný protizánětlivý imunostimulační účinek
  • zánětlivé stavy sliznic trávicího traktu - dutiny ústní, hltanu, žaludku, tenkého a tlustého střeva (Crohnova choroba, ulcerózní kolitida, průjmová onemocnění)
  • žaludeční a dvanáctníkové vředy
  • lupénka, ekzémy, vyrážky, akné
  • prevence kardiovaskulárních chorob
  • hormonální poruchy, nepravidelná menstruace, klimakterické potíže
  • prevence vzniku osteoporózy
  • chronický únavový syndrom a nedostatek energie
  • regenerace jater po prodělaném či probíhajícím infekčním jaterním onemocnění (žloutenka, mononukleóza, …)
  • k ochraně jater před působením jaterních jedů a pro regeneraci již poškozených jaterních buněk (cirhóza, steatóza, …)
  • onkologická onemocnění, radioterapie (prevence recidivy)
  • parodontóza a zvýšená kazivost zubů
  • ochrana proti volným radikálům a stárnutí buněk
  • hloubková detoxikace organismu, čištění krve
  • k regeneraci a ochraně buněk před působením těžkých kovů, jedů a toxických látek z životního prostředí
  • snížení účinků stresu a zátěžového životního stylu na organismus
  • celková stabilizace organismu


Složení
Cytosan Inovum: lignohumát, rašelinový humát, silymarin, zelený jíl a kyselina jantarová

Humát a lignohumát jsou směsi huminových a fulvových kyselin a jejich draselných solí. Jde o složité organické sloučeniny s velkou molekulární hmotností vznikající postupným rozkladem organické třetihorní hmoty za přístupu kyslíku v místech vzniku hnědého uhlí a rašeliny. Jedná se o mimořádné bioaktivní látky s vysokou chemickou reaktivitou,  výjimečnými regeneračními účinky na celý organismus a jeho energetický systém. Humáty mají schopnost vázat na sebe tzv. chelátovou vazbou především těžké kovy (Pb, Hg, Cd), volné radikály, jedy a toxické látky, které pak organismus vyloučí. Působí také proti rozvoji plísní a některých virů a bakterií v těle. Detoxikační proces je spojen s lepším okysličením buněk a probíhá v celém těle i uvnitř orgánů, nejen na jejich povrchu. Humáty jsou silnými imunostimulanty s ochranným biologickým efektem. Humáty chrání buňky před různými druhy záření včetně radioaktivního a UV. Huminové látky mají vliv na zpomalení rozvoje některých typů rakoviny, jelikož podporují reparační procesy DNA. Snižují srážlivost krve, a proto jsou vhodné pro prevenci infarktu myokardu a mozkové mrtvice. Napomáhají rychlejšímu rozpouštění krevních sraženin a snižují riziko vzniku pooperačních srůstů. Jejich výrazný efekt se projevuje též při ženských potížích hormonálního charakteru a při problémech s kolísavou hladinou estrogenu. Humáty mají především ochranný vliv na střeva. Sliznici střeva jednak důkladně čistí odstraňováním zánětlivých ložisek a zároveň pokrývají ochranným mikrofilmem, jenž zabraňuje jejímu poškození a průniku toxických látek a těžkých kovů do krevního oběhu.

Silymarin je souhrnný název pro rostlinné flavonoidy, které se získávají ze semen ostropestřce mariánského (Silybum marianum) a pomáhají ochraňovat a regenerovat jaterní buňky. Ochranný účinek silymarinu je dán především stabilizací buněčných membrán a příznivým ovlivněním činnosti jaterních buněk. Tlumí účinky některých jaterních jedů, odstraňuje z těla volné radikály, usnadňuje vylučování žluči a tiší křeče. Svou hořkou podstatou podporuje metabolismus a trávení.

Kyselina jantarová je obsažena nejen v jantaru, ale je to běžná složka prakticky všech rostlinných a živočišných tkání. Hraje důležitou úlohu v buněčném metabolismu, aktivizuje činnost všech orgánů, má regenerační účinky na buňky a zvyšuje vstřebávání železa v organismu.

Zelený jíl je čistá přírodní bioaktivní látka s širokým spektrem použití tvořená oxidy kovů a množstvím minerálů důležitých pro lidský organismus. Má schopnost absorbovat toxické látky, vstřebávat patogenní zárodky, eliminovat následky nadměrného záření, uvolňovat svalové napětí a odstraňovat bolesti, působit protizánětlivě, hojit popáleniny a dodávat tělu důležité minerály. Jíl se v zažívacím traktu nevstřebává a přirozeně se vylučuje z organismu. Jeho účinek je tedy izolován na oblast celé trávicí trubice.

Zajímavosti použití Cytosanu Inovum

Intenzivní pleťová maska: Rozpusťte obsah kapsle v malém množství vody nebo přípravku Fytomineral a získáte intenzivní regenerační pleťovou masku, kterou naneste na obličej a dekolt. Po úplném oschnutí masku smyjte. Účinky masky můžete modifikovat tím, že přidáte malé množství některého z bioinformačních krémů Energy.
Hustou kaši z Cytosanu Inovum je možné použít všude tam, kde došlo k intenzivnímu poškození kůže (popáleniny, odřeniny, zasažení dráždivou látkou).

Výživa pro rostliny: Rozpustíme-li kapsli v několika litrech vody, můžeme blahodárné účinky humátů dopřát i rostlinám. Pravidelným zaléváním lze zvýšit nejen výnos, ale i kvalitu pěstovaných plodin a jejich odolnost vůči plísním. Z jedné kapsle se dá připravit hodnotné hnojivo pro všechny pokojové rostliny.
Pro zvířata: Cytosan Inovum je přípravek, který můžete bez obav podávat svému domácímu mazlíčkovi. Lze jej použít i jako přírodní alternativu prevence chorob a zvyšování vitality chovných zvířat.

Upozornění!
Pro zlepšení průběhu detoxikace je nutné zvýšit příjem tekutin.

Kontraindikace: při současném podávání cytostatik (chemoterapie) se užívání Cytosanu Inovum nedoporučuje!
Pacientům se srdečními chorobami a všem, kteří užívají draslík, či jiné léky způsobující zadržování draslíku v organismu (např. některá diuretika, ACE inhibitory), doporučujeme konzultaci užívání tohoto přípravku s lékařem.

Vzhledem k detoxikačnímu působení může u některých osob dojít ke zvýšené frekvenci vyprazdňování. Tento průvodní jev není na závadu, jelikož se jedná o proces odstraňování toxických látek z těla.

Dávkování
Dospělí a děti od 12 let – 1–2 kapsle denně, pro rychlou aktivaci možno až 3 kapsle denně.
Děti od 6 do 12 let – 1 kapsle denně.
Děti od 3 do 6 let – 1/2 kapsle denně v teplém čaji slazeném medem.
Není určeno dětem do 3 let.
Po 2–4 týdnech užívání je nutná 1 týden pauza.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Mohlo by Vás také zajímat:

Přírodní peeling pro redukci rozšířených pórů a čištění pleti krémové struktury a dvojím účinkem. Kombinace chemických a přírodních mechanických

Medik8 Pore Refining Scrub - peeling pro redukci pórů a pupínků
Obsah: 75 ml
829,-Kč
Medik8 Pore Refining Scrub - peeling pro redukci pórů a pupínků

Redness Corrector vás konečně zbaví začervenání pleti! Vyřeší totiž všech 6 kroků, které vedou ke vzniku zarudnutí. Zmírňuje zánět v pleti, působí

Medik8 Calmwise Colour Correct – redukce zarudnutí
Obsah: 50 ml
1330,-Kč
Medik8 Calmwise Colour Correct – redukce zarudnutí

Komplexní přípravek na pleť s akné s antibakteriálním a protizánětlivým účinkem. Reguluje tvorbu kožního mazu, zmírňuje projevy akné a vyhlazuje

Dermaheal DeAkni - krém proti akné
Obsah: 10 g   dočasně nedostupné
305,-Kč
Dermaheal DeAkni - krém proti akné

Aloe vera gel od Barny´s na sluncem podrážděnou pokožku v biologicky aktivní kvalitě.

Barny´s ALOE tropic™ gel po opalování 100 g
NOVINKA
Obsah: 100 g   dočasně nedostupné
138,-Kč
Barny´s ALOE tropic™ gel po opalování 100 g

Cytovital je bioinformační krém pro výživu buněk pokožky a pro její silnou regeneraci. Podíváme-li se, jaké látky obsahuje, nenechá to nikoho na pochybách.

Energy CYTOVITAL 50 ml
Obsah: 50 ml
330,-Kč
Energy CYTOVITAL 50 ml

Produkt je novou verzí produktu Red Alert Cleanse. Vyřešte konečně svůj problém s nadměrně citlivou pletí, která pálí a červená. Tato čistící

Medik8 Calmwise Soothing Cleanser - čištění nadměrně citlivé pokožky
Obsah: 150 ml
660,-Kč
Medik8 Calmwise Soothing Cleanser - čištění nadměrně citlivé pokožky
ACTIValoe 500 ml + Avita
PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. –
pro dobré trávení, očistu,
regeneraci a podporu imunity
ACTIValoe 500 ml + Avita PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. – pro dobré trávení, očistu, regeneraci a podporu imunity
detail
590,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com