Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy Audiron 30 ml

Energy  Audiron 30 ml
Energy Audiron 30 ml
Určený pro zevní použití. Přípravek s originální kombinací extraktu sedmi bylin, vitaminu E, komplexu bioinformací a éterických olejů. Má protizánětlivé, antiseptické, antibakteriální a antivirové účinky. Lze ho snadno kombinovat i s ostatními produkty Energy, které posilují jeho účinek.
Výrobce: Energy
Obsah: 30 ml
Dostupnost: Skladem
Cena: 330,- Kč
Podrobný popis produktu

Účinky a použití Audironu
Audiron je přípravek určený pro zevní aplikaci. Vnější aplikací se rozumí nejen obklady, ale i výplachy uší, napařování a omývání nemocných míst, jakož i využití do mastí a kloktadel.

1. Problémy s ušima a sluchem
Audiron působí proti svědění zevního zvukovodu, hučení a zaléhání v uších a také při nedoslýchavosti. Nejčastější uplatnění nachází především u dětských zánětů středního ucha, které je díky anatomicky kratší a užší eustachově trubici k zánětům výrazně náchylnější než střední ucho dospělého člověka. Vzhledem ke  mezi horními cestami dýchacími a středním uchem se vyskytuje zánět středouší jako komplikace při nachlazení nebo chřipce.

2. Onemocnění způsobená herpetickými viry
Tato skupina virů má mimořádnou schopnost dlouhodobě přetrvávat v organismu ačasto recidivovat. Tyto viry způsobují opary nejen v oblasti úst, ale i v oblasti pohlavních orgánů, pásové opary, plané neštovice a také infekční mononukleózu. Potírání roztokem Audironu přináší úlevu od nepříjemných kožních projevů onemocnění způsobených herpes viry a napomáhá rychlejšímu zahojení.

3. Nachlazení, bolesti zubů, kožní obtíže
Audironem nakapaným na navlhčený vatový tamponek je možné potírat krk, šíji, oblast podčelistních a krčních uzlin a za ušima. Nos i uši je také možné vytírat navlhčeným tamponkem. Při rýmě a zduření sliznic jej lze nakapat do vroucí vody a použít k inhalaci, která uvolní dutiny a zklidní podrážděné sliznice. Ve zředěné formě kloktadla se bylinná směs může využít při bolestech a zánětech zubů, aftech i bolestech v krku. Velmi dobře se hodí na ošetření hnisavých mokvavých vřídků, bradavic, plísňových onemocnění kůže a jiných kožních problémů.

U všech výše zmíněných onemocnění lze doporučit používání Audironu spolu s koncentráty a krémy Pentagramu®.

Energetické působení Audironu podle TČM:
Audiron harmonizuje především dráhu tří zářičů a tlustého střeva.

Další možnosti použití Audironu

  • parodontóza, hemoroidy a otoky konečníku
  • bolesti kostí, menší popáleniny a obrna trojklaného nervu
  • ošetření bodnutí hmyzem (potírání kůže)
  • zlepšení kvality nehtů a nehtových lůžek, podpora růstu vlasů (vtírání do pokožky hlavy)
  • dezinfekce prostředí (v rozředěné formě do rozprašovače)
  • úleva při svědění a vaginálním výtoku (aplikace na tampon)


Složení Audironu

Kakost smrdutý: Při vnějším použití má účinky na otoky a tlumí výskyty ekzémů a akné. Působí svíravě a používá se při léčbě ušních zánětů.

Jitrocel kopinatý: Zevně se užívá pro své protizánětlivé účinky na špatně se hojící rány a vředy. Používá se také při léčbě ušních zánětů nebo zánětů nehtových lůžek. Má silné protiplísňové účinky.

Kostival lékařský: Má výrazné hojivé účinky, urychluje hojení ran, kostí i tkání. Používá se pro hojení pohmožděnin, hematomů, bércových vředů, hemoroidů a různých ran a vředů. Obsahuje vysoce hojivý alantoin a mnohé účinné látky.

Sadec konopáč: Má silné imunomodulační účinky, zevně se užívá na omývání hnisavých a nehojících se ran, bércových vředů apod.Lichořeřišnice větší: Působí bakteriostaticky (silné přírodní antibiotikum) proti stafylokokům, streptokokům, salmonelám a dalším druhům bakterií. Zevně lze využít i proti vypadávání vlasů a pro podporu jejich růstu.

Jírovec obecný (maďal): Jírovec má protizánětlivé účinky. Tlumí a odstraňuje otoky a pozitivně působí na pružnost a pevnost cévních stěn. Používá se při zánětech, angínách, hemoroidech, otocích.

Krvavec toten: Má výrazné stahující, antiseptické a protizánětlivé účinky. Zevně se užívá jako kloktadlo při krvácení dásní i při angíně, přikládá se na vředy i rány.

Komplex bioinformací (kopretina řimbaba, okřehek menší, rašelina, jantar, růženín, malachit a andradit): Působí protizánětlivě, protihorečnatě, antibakteriálně a antialergicky. Má protivirové a analgetické účinky.

Jablečný ocet: Pro své výrazné hojivé a protiplísňové účinky se zevně užívá při různých zánětlivých stavech, oparech i plísních. Snižuje bolest a odstraňuje svědění.

Myrhový a geraniový olej: Oba oleje mají hojivé, antiseptické, adstringentní a protizánětlivé účinky.

Ricinový olej: Při zevní aplikaci má hojivé účinky, příznivě působí na bradavice a napomáhá přirozené regeneraci pleti.

Vitamin E: Jeden z nejsilnějších přírodních antioxidantů. Při vnější aplikaci pomáhá chránit pokožku před vedlejšími účinky slunečního záření a zlepšuje hojení ran.

Doporučené dávkování

Audiron aplikujeme na postižená místa podle potřeby i několikrát denně (kapáním nebo potíráním hygienickým tamponkem s nakapaným Audironem).

Při bolestech uší, zánětu středního ucha nakapeme do ucha 1 až 3 kapky Audironu a zasuneme dovnitř tampon z buničité vaty dostatečně nasáklý audironem. Když tampon vyschne, proces opakujeme.

K výplachům při bolestech zubů, krvácení dásní a bolestech v krku je možné nakapat Audiron do vody (30 kapek do 100 ml vody – pozor, roztok pění), roztokem vyplachovat ústa a kloktat (Pozor, při kloktání značně pění, roztok nepolykáme!). Při bolestech zubů a krvácení dásní je také vhodná přímo lokální aplikace neředěného Audironu.

Pro očistu uší nakapeme do ucha pár kapek Audironu a zbytek roztoku, který volně vyteče z ucha, pouze usušíme.

Upozornění: Vážnější nebo přetrvávající potíže je nutné konzultovat s lékařem.

Způsob skladování: Uchovávejte v suchu a temnu, při teplotě 10–25 °C, chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Mohlo by Vás také zajímat:
Nu Skin Epoch Baobab
Body Butter - krém s bambuckým
máslem 125g
Nu Skin Epoch Baobab Body Butter - krém s bambuckým máslem 125g
detail
930,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com