Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy CYTOSAN Fomentum gel 100 g

Energy CYTOSAN Fomentum gel 100 g
Energy CYTOSAN Fomentum gel 100 g
Regenerační přípravek ve formě gelu obsahující vysokomolekulární humát draselný, lignohumát draselný, kyselinu jantarovou a silymarin. Pro externí použití při kožních potížích, bolestech kloubů, zánětech, regeneraci kůže po slunění, obklady páteře, svalů, kloubů, obličeje, krku a hlavy, poškozené a narušené tkáně – otoky, hematomy, odřeniny, úrazy, pooperační stavy, chemické zatížení kůže, ozáření, zasažení UV zářením, masky, obklady detoxikace, omlazení pokožky.
Výrobce: Energy
Obsah: 100 g
Dostupnost: Do 7 dnů
Cena: 407,- Kč
Podrobný popis produktu

Přípravek je určen pro péči o tělo, detoxikaci a regeneraci, která je založena na odevzdávání odpadních látek do vnějšího prostředí přes kůži a vstřebávání látek do organismu mezibuněčnými prostorami kůže. Látky obsažené v Cytosan Fomentum gelu jsou schopné prostupovat hluboko do tkání a vázat na sebe odpadní látky. Spolu s krémy Pentagramu® napomáhá Cytosan Fomentum gel očistě, obnově a ochraně buněk.

Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídící frekvence podkorových center mozku regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a k vyvolání zpětného regeneračního procesu.

Energetické působení Cytosan Fomentum gelu podle principů TČM
Cytosan Fomentum gel harmonizuje především dráhy tlustého a tenkého střeva, žaludku, jater, žlučníku, sleziny a dráhu řídící.

Účinky Cytosan Fomentum gelu

  • působí na bakteriální i virové infekce a plísně
  • podílí se na detoxikaci, celkově stabilizuje organismus
  • pomáhá u zánětlivých stavů vnitřních orgánů přímým působením přes kůži
  • prokrvuje tkáně, odstraňuje únavu a namožení svalů
  • zlepšuje stav pohybového aparátu při kloubních potížích, zánětech a bolestech, má analgetický účinek
  • chrání proti UV záření a volným radikálům, zpomaluje stárnutí buněk
  • zlepšuje stav kůže, působí na kožní onemocnění (lupénka, ekzémy, vyrážky, akné a svědivé infekce)
  • pomáhá při nadměrné a nepravidelné menstruaci
  • vhodný doplněk při léčbě onkologických onemocnění a radioterapii


Použití Cytosan Fomentum gelu

  • obklady páteře, svalů, kloubů, obličeje, krku a hlavy
  • poškozené a narušené tkáně – otoky, hematomy, odřeniny, úrazy, pooperační stavy
  • zánětlivé oblasti
  • chemické zatížení kůže, ozáření, zasažení UV zářením
  • masky, obklady, detoxikace, omlazení pokožky
  • kosmetika
  • masáže


Zajímavosti při použití Cytosan Fomentum gelu

Zánět zubu – váček: Na kůži nad zub a nejbližší lymfatickou uzlinu naneseme Cytosan Fomentum gel. Necháme 20 minut působit, pak omyjeme vodou a naneseme silnější vrstvu krému Artrin. Když krém ztmavne, omyjeme místo vodou a znovu natřeme. Při bolesti opakujeme aplikaci několikrát během dne v hodinových intervalech až do utišení bolesti.

Bolesti při menstruaci: Na kůži nad dělohu a tříselné uzliny naneseme Cytosan Fomentum gel (od pupku po třísla). Necháme 20 minut působit, omyjeme vodou a natřeme silnější vrstvou krému Cytovital. Po hodině omyjeme a naneseme opět Cytovital (v hodinových intervalech). Postup po 10 hodinách opakujeme od začátku.

Způsob aplikace
Cytosan Fomentum gel nanášíme lehkým roztíráním prsty. Necháme zaschnout po dobu 20 minut, popřípadě přikryjeme čistou přírodní tkaninou (nebalit do umělých látek ani mikrotenu). Nepoužívejte vnitřně!
Gel aplikujeme vždy tak dlouho, dokud bolest neodezní. Použití je nutné konzultovat s odbornými poradci Energy.

Složení Cytosan Fomentum gelu
Humát draselný: draselná sůl huminových a fulvových kyselin. Huminové látky jsou specifi ckou skupinou vysokomolekulárních a nízkomolekulárních látek tmavé barvy, které vznikají při procesu rozkladu organických zbytků v půdě. Tvoří součást rašeliny a hnědého uhlí. Jedná se o mimořádně bioaktivní látky, jejichž struktury vykazují vysokou povrchovou aktivitu sorpční, chelátotvornou a iontově výměnnou. Působí také proti rozvoji plísní a některých virů v těle. Detoxikace humáty je proces spojený s lepším okysličením buněk a probíhá v celém těle i uvnitř orgánů, nejen na jejich povrchu.

Lignohumát draselný: produkt třetí generace způsobu získávání huminových látek. Základní surovinou je čistá dřevní hmota. Původní surovina je mladší než u humátu a obsahuje více huminových látek. Lignohumát je plně rozpustný ve vodě, a proto je velice vhodný pro použití na kůži. Spojením obou forem humátu se sjednocují všechny jejich pozitivní vlastnosti a jejich využitím pomocí obkladů a zábalů dochází k maximální detoxikaci, ochraně a oživení tkání.

Silymarin je souhrnný název pro rostlinné fl avonoidy, které se získávají ze semen ostropestřce mariánského (Silybum marianum) a pomáhají ochraňovat a regenerovat jaterní buňky. Ochranný účinek silymarinu je dán především stabilizací buněčných membrán a příznivým ovlivněním činnosti jaterních buněk. Tlumí působení některých jaterních jedů, odstraňuje z těla volné radikály, usnadňuje vylučování žluči a tiší křeče. Svou hořkou podstatou podporuje metabolismus a trávení.

Kyselina jantarová je obsažena nejen v jantaru, ale je to běžná složka prakticky všech rostlinných a živočišných tkání. Nacházíme ji v rebarboře, rybízu, angreštu, medu, ale i v mase, sýrech a vínu. Jantar je vlastně zkamenělou pryskyřicí převážně třetihorních jehličnanů, hlavně borovic. Používal se k léčení nemocí očí, uší, žaludku, štítné žlázy a jako prevence tvorby ledvinových kamenů. Kyselina jantarová hraje důležitou úlohu v buněčném metabolismu, účastní se Krebsova cyklu. Aktivizuje činnost všech orgánů, má regenerační účinky na buňky. Mimo jiné také zvyšuje vstřebávání železa v organismu.

Upozornění: Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C a chránit před mrazem.
Ukládejte mimo dosah dětí.

Mohlo by Vás také zajímat:

1000 mg přírodního vitamínu C v jedné tobolce z tropické třešně acerola.

Avita SUPER VITAMIN C 1000mg s výtažkem z acerola EXP 3/2023
Obsah: 30 cps
150,-Kč
309,-Kč
Avita SUPER VITAMIN C 1000mg s výtažkem z acerola EXP 3/2023

Olej pro aromaterapii se svěží a chladivou vůni s výrazně antiseptickými schopnostmi. Najde uplatnění především při bronchitidách, rýmách, chřipkách

Just Eukalyptový olej 10 ml
Obsah: 10 ml   dočasně nedostupné
260,-Kč
Just Eukalyptový olej 10 ml

Relaxační a desinfekční směs éterických olejů do aroma lampy vhodných např. při kašli, chřipkových onemocněních ...

Energy Spiron Air 10 ml - olej do aromalampy
NOVINKA
Obsah: 10ml
329,-Kč
Energy Spiron Air 10 ml - olej do aromalampy

Doplněk stravy. Probiosan je přírodní produkt obsahující sladkovodní řasu Chlorella pyrenoidosa, účinný komplex 10 nejdůležitějších kmenů probiotických

Energy Probiosan 90 kapslí
Obsah: 90 kapslí
393,-Kč
Energy Probiosan 90 kapslí

Nápoj v prášku pro zvýšení odolnosti organismu, při únavě a potřebě restartu.

Energy QI Drink - horký nápoj, prášek
NOVINKA
Obsah: 100 g
468,-Kč
Energy QI Drink - horký nápoj, prášek

Doplněk stravy Immunity by ANNA BRANDEJS je nabitý látkami, které přispívají ke správnému fungování imunitního systému, jako je lipozomální vitamín

By ANNA BRANDEJS Immunity 60 tbl
Obsah: 60 tbl.
1240,-Kč
By ANNA BRANDEJS Immunity 60 tbl
ACTIValoe 500 ml + Avita
PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. –
pro dobré trávení, očistu,
regeneraci a podporu imunity
ACTIValoe 500 ml + Avita PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. – pro dobré trávení, očistu, regeneraci a podporu imunity
detail
590,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com