Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

UP!Love 25 ml x 10 - silné přírodní afrodisiakum

UP!Love 25 ml x 10 - silné přírodní afrodisiakum
UP!Love 25 ml x 10 - silné přírodní afrodisiakum
Mocné přírodní afrodiziakum vhodné pro dlouhodobé užívání. Povzbuzující účinek je plně funkční pro muže i ženy. Na bázi 15 afrodisiakalních rostlin. Doplněk stravy. Doporučené datum spotřeby 6/2014
Výrobce: Biocen Laboratories
Obsah: 25ml x 10
Dostupnost: Aktuálně nedostupné
Cena: 690,- Kč490,- Kč
Podrobný popis produktu

UP!Love® působí především na vaše smysly a je vhodný i pro spestření sexuálního života. Pomocí přírodních látek přirozených lidskému tělu navozuje pohodovou náladu, odbourává zábrany, zvyšuje touhu a umocňuje prožitek. Dlouhodobě příznivě ovlivňuje vaše libido. Povzbuzuje muže i ženy. Doporučuje se brát jako desetidenní kúra – za tuto dobu citlivost vašeho organismu na účinné látky mnohonásobně vzroste. Jejich funkčnost v těle přetrvává až několik dní. Odbourává zábrany, zvyšuje touhu, umocňuje prožitek. Dlouhodobě příznivě ovlivňuje vaše libido.

Účinky

  • zbavuje zábran a zlepšuje partnerskou komunikaci
  • navozuje pohodovou náladu
  • blahodárně účinkuje na tělo i mysl uvolněním a ztráty psychických zábran
  • dlouhodobým používáním se účinek zvyšuje
  • pravidelným užíváním zvyšuje vaše libido

UP!Love® je přírodní kapalné afrodiziakum vhodné také pro podporu sexuálních funkcí. Inspirace byla nalezena mezi staletými zkušenostmi šamanů z kmene Tupi žijících v amazonských pralesech a znalostmi tradiční čínské medicíny. UP!Love® obsahuje kombinaci látek z 15 vzácných rostlin, které mají silné afrodiziakální účinky a byly po staletí využívány v tradičních medicínách po celém světě. Vedle výtažků z bylin obsahuje libido povzbuzující prvky jako je selen, zinek a vitaminy. Pomocí přírodních rostlinných látek, které jsou lidskému tělu přirozené, odstraňuje psychické bloky a obavy, navozuje pohodovou náladu a aktivuje přirozenou tvorbu pohlavních hormonů.

UP!Love® obsahuje SmartEssence – díky této unikátní kombinaci synergicky působících složek je nástup účinku rychlý, vysoce efektivní a dlouhotrvající. Nízká kalorická hodnota a snadná manipulace zaručují vysokou oblíbenost u spotřebitelů.

UP!Love® je schválen Ministerstvem zdravotnictví ČR.

Působení extraktů bylin

Cordyceps sinensis – vzácné afrodisiakum čínských císařů z houby rostoucí v nedostupných tibetských horách
Guarana – přírodní zdroj kofeinu proti únavě z brazilské liány
Muira puama – silné afrodisiakum ze stromu užívaného šamany z amazonského pralesa
Rhodiola rosea – zlatý kořen ze sibiřských plání proti depresím, pro dobrou náladu
Schizandra sinensis – k zlepšení nálady a mentálního zdraví z čínské medicíny
Lepidium meyenii (Maca) – indiánské afrodisiakum Inků z vysokých peruánských And, tradičně užívané k podpoře odolnosti, zlepšení energie, vitality, sexuální potence u muže a plodnosti.

Avena sativa – užívaná k podpoře sexuálních funkcí v kombinaci s dalšími afrodisiakálními bylinami.

Reishi – výtažek z čísnké houby obsahuje polysacharidy s antioxidačními a protirakovinnými účinky, podporuje zdraví prostaty.

Punica granatum – Granátové jablko je řeckým symbolem lásky a plodnosti. Má silné antioxidační a protirakovinové účinky a podporuje zdraví prostaty.

Piper nigrum – extrakt z černého pepře zvyšuje vstřebávání a využití aktivních složek organismem a má na organismus stimulační účinky.

SmartDrink představuje moderní koncentrovaný biopreparát využívající síly rostlin, charakteristický znatelným nástupem účinku a dlouhotrvajícím efektem. Více na www.biocen.cz

Dávkování:

Základní doporučená dávka: 1 lahvička 25 ml. Po otevření obsah vypijte. Citlivé osoby mohou pít i po částech v průběhu dne. Max. dávka 1 lahvička denně!

Expirace: 6 / 2014

Složení (lahvička 25 ml): čištěná voda, invertní cukr, SmartEssence (extrakty z Paullinia cupana (Guarana), Rhodiola Rosea, Ptychopetalum olacoides (Muira Puama), Schizandra sinensis, Piper nigrum, Lepidium meyenii (Maca), Avena sativa, Punica granatum, Cordyceps sinensis, Reishi), kyselina citronová, vitamin C 120mg (200% DDD), kyselina citronová, aroma, vitamin B3-niacin 36mg (200% DDD), konzervanty benzoan sodný a sorban draselný, vitamín B5 – pantothenan vápenatý 6mg (100% DDD), zinek (glukonan) 5mg, B6 – pyridoxin hydrochlorid 4 mg (200% DDD), biotin 100mcg (66,6% DDD), selen (seleničitan sodný)50mcg, B12 – kyanokobalamin 5 mcg (500%DDD).

Upozornění:

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, osoby s onemocněním srdce a vysokým krevním tlakem. Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Obsahuje vysoké množství kofeinu – 100 mg. Nekonzumujte s dalšími potravinami a nápoji obsahujícími kofein. Skladujte v suchu a temnu při teplotách 5 - 35°C. Ukládat mimo dosah dětí.

Mohlo by Vás také zajímat:
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
Medik8 Vánoční balíček
CSA Philosophy pro omlazení
pleti
Medik8 Vánoční balíček CSA Philosophy pro omlazení pleti
detail
1890,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com