Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Neobotanics Spirulina BIO 500mg EXP / 2019

Neobotanics Spirulina BIO 500mg EXP / 2019
Neobotanics Spirulina BIO 500mg EXP / 2019
AKČNÍ NABÍDKA
Spirulina v BIO kvalitě té nejvyšší kvality, což dokazují certifikáty a laboratorní analýzy. Obsahuje širokou škálu vitaminů, minerálních látek, esenciálních aminokyselin a antioxidačních pigmentů, zejména beta karotenu, chlorofylu a fykocyaninu.
Výrobce: EcoFuel Laboratories s.r.o.
Obsah: 180 tbl.
Dostupnost: Skladem
Cena: 190,- Kč90,- Kč
Podrobný popis produktu

Bio Spirulina Neobotanics je přírodní doplněk stravy, který spadá mezi tzv. “zelené superpotraviny”, tedy potraviny zelené barvy, které mají vynikající nutriční vlastnosti. Obsahuje širokou škálu vitaminů, minerálních látek, esenciálních aminokyselin a antioxidačních pigmentů, zejména beta karotenu, chlorofylu a fykocyaninu. Vitamin B12 a železo obsažené ve spirulině přispívají k normálnímu energetickému metabolismu, k normální tvorbě červených krvinek, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální funkci imunitního systému. Vitamin B12 dále přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Vitamin K přispívá k udržení normálního stavu kostí a normální srážlivosti krve.

Spirulina v bodech:

  • Vitamin B12 a železo obsažené ve spirulině přispívají k normálnímu energetickému metabolismu , k normální tvorbě červených krvinek, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální funkci imunitního systému.
  • Vitamin B12 dále přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti
  • Vitamin K přispívá k udržení normálního stavu kostí a normální srážlivosti krve.

 

Více o Spirulině:

Spirulina byla objevena jako volně rostoucí řasa v alkalických jezerech centrální Afriky a v Mexiku, kde byla již za dob bájných Aztéků považována za důležitou součást stravy. Dnes je spirulina  (Arthrospira platensis) pěstována v obrovských kultivačních nádržích po celém světě, v tropických oblastech s vysokou koncentrací slunečního záření. Ta nejkvalitnější, obsahující vysoké koncentrace účinných látek, pochází z organicky certifikovaných farem, které pro její pěstění  využívají ekologicky šetrných praktik, bez použití pesticidů, nebo herbicidů. Spirulina se po sklizení šetrně suší při nízkých teplotách, aby si zachovala maximum účinných látek. Vybrali jsme pro vás spirulinu pěstovanou v  nádržích napájených krystalicky čistou a dobře okysličenou vodou z podzemních pramenů, ekologickým způsobem v čisté, průmyslem nezasažené přírodě jižní Indie.

Spirulina Neobotanics neobsahuje žádná barviva, ochucovadla či konzervanty. Zachováváme ji pro vás čistou a v maximální kvalitě.

Složení: 100% čistá sladkovodní mikrořasa Spirulina z certifikované kontrolované akvakultury v BIO kvalitě. Neobsahuje přidaná barviva ani konzervační látky.

Doporučené dávkování: 3 tablety 2x denně, ideálně ráno a v poledne, nejlépe 20–30 min. před jídlem.

Spirulina je zdrojem energie, který vaše tělo ideálně využije v průběhu dne. Nedoporučujeme ji proto užívat na večer, jelikož může tělu dodat přebytek energie, kterou na večer nezvládne spotřebovat a způsobí tak  nespavost. Kombinujte ideálně s chlorellou, kterou užijete na večer. Chlorella obsahuje přírodní GABA látky, které přirozeně zklidňují a pomáhají tělu k navození hlubokého revitalizačního spánku. Vláknina a antioxidanty obsažené v chlorelle pomáhají tělu v průběhu spánku v přirozené detoxikaci. Kůru opakujte každých 5-6 měsíců pro optimální doplnění potřebných vitamínů a minerálů.

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Skladujte v suchu a temnu při teplotách 5 - 30°C. Ukládat mimo dosah dětí. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

 

Spirulina z panenské oblasti jižní Indie

Spirulina bio Neobotanics pochází z provincie Oonaiyur v jižní Indii. V panenské oblasti, situované daleko od průmyslových a zemědělských oblastí,  jsou umístěny nádrže pro pěstění Spiruliny, plněné z místních podzemních minerálních pramenů.

Velký přísun slunečního záření, teploty pohybující se mezi 30 - 39 ° C a nízká vlhkost, to jsou ideální podmínky pro pěstění organické Spiruliny té nejvyšší kvality.

Pro její kultivaci jsou používány pouze 100% rostlinné a bio certifikované suroviny, žádné GMO ani pesticidy a jiná chemická additiva. Nejsou přidávány ani další stopové minerály, jako například železo.

Pouze díky ideálnímu podnebí a ostatním pěstebním podmínkám, jako je čistá, bohatě okysličená voda a špičková rostlinná výživa v bio kvalitě vzniká organická Spirulina té nejvyšší kvality, což ocenilo již mnoho světových organizací:

Jako jediná bio Spirulina získala certifikát USP - US Pharmacopeia-Ingredient Verification Program - Americká vědecká nezisková organizace, která stanovuje standardy pro identity, sílu, kvalitu a čistotu léků, složek potravin a potravinových doplňků.

USDA NOP

Naturland (Německo) 

Ecocert (Francie)

OCIA - USA  standarty ekologického zemědělství

Kosher

Halal

 

Z níže uvedené nutriční analýzy také vyplývá, že je naše Spirulina exceluje i po stránce výživové (např. obsahuje o 30% až 40% více fyto pigmentů než konkurence).

 

Výrobce: EcoFuel Laboratories, s.r.o., Praha, CZ.

Mohlo by Vás také zajímat:

Spirulina v BIO kvalitě té nejvyšší kvality, což dokazují certifikáty a laboratorní analýzy. Obsahuje širokou škálu vitaminů, minerálních látek,

Neobotanics Spirulina BIO 500mg EXP / 2019
AKČNÍ NABÍDKA
Obsah: 180 tbl.
90,-Kč
190,-Kč
Neobotanics Spirulina BIO 500mg EXP / 2019

Čistá přírodní kvintesence. Výjimečná kvalita, čistá, přírodní, bez aditiv. Až 500 mg účinné látky v 1 tabletě.

Energy Organic Chlorella Tabs 200 ks
Obsah: 200 tbl.
499,-Kč
Energy Organic Chlorella Tabs 200 ks

Doplněk stravy. Spirulina Barley ovlivňuje především energetické dráhy žaludku, slinivky a sleziny, tenkého a tlustého střeva, jater, žlučníku, srdce,

Energy Spirulina Barley 200 tablet
Obsah: 200 tablet   dočasně nedostupné
515,-Kč
Energy Spirulina Barley 200 tablet

Mladý ječmen je bohatým přírodním zdrojem potřebných živin, minerálů a vitaminů, ale výjimečný je především vysokým obsahem více než 20 živých

Energy Barley
Obsah: 100 g / 25 sáčků   dočasně nedostupné
515,-Kč
Energy Barley
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
ACTIValoe 500 ml + Avita
PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. –
pro dobré trávení, očistu,
regeneraci a podporu imunity
ACTIValoe 500 ml + Avita PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. – pro dobré trávení, očistu, regeneraci a podporu imunity
detail
590,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com