Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy GYNEX 30 ml

Energy GYNEX 30 ml
Energy GYNEX 30 ml
Doplněk stravy. Energy Gynex ovlivňuje zejména dráhu početí a dráhu tří zářičů. Gynex obsahuje fytohormony - látky podobné lidským hormonům.
Výrobce: Energy
Obsah: 30 ml
Dostupnost: Skladem
Cena: 512,- Kč
Podrobný popis produktu

Gynex je bioinformační širokospektrální bylinný regenerační přípravek, vyrobený podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystaloterapie a biorezonance. Jedná se o vysoce koncentrovaný produkt obsahující bylinné výtažky, éterické oleje a bioinformační složky ve vzájemně vyváženém synergicky působícím komplexu.

Gynex je bioinformační přípravek se širokospektrálním regeneračním účinkem, který je vyroben podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystalterapie a biorezonance.
 
Gynex ovlivňuje především dráhu početí, plic, srdce, žaludku, tří zářičů, močového měchýře, opasku, jinovou pojivovou dráhu. Například se špatnou funkcí dráhy početí jsou spojeny především problémy v oblasti podbřišku. 

Gynex obsahuje fytohormony - látky podobné lidským hormonům. Jsou to především látky z rostlin a humáty, které mají estrogenní aktivitu. Dokáží tělo detoxikovat od různých chemických látek jako je např. DDT. Má velmi dobrý vliv na normální činnost ženských orgánů. Fytohormony dále pomáhají předcházet infekcím, srdečním onemocněním a osteoporóze, působí na funkci a ochranu kůže a veškerých sliznic, které vystýlají povrchy vnitřních orgánů (plíce, žaludek, střeva, …), čímž posilují ochrannou bariéru těla při kontaktu s vnějším prostředím a celkově zvyšují imunitu.

Pro velký obsah fytoestrogenů je Gynex vhodný i pro muže, protože fytoestrogeny zvyšují počet testosteronových receptorů. Ty jsou potřebné pro lepší využití mužského hormonu testosteronu.
 
Podrobné informace o tomto produktu není možné zveřejnit z důvodu nařízení Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o zdravotních tvrzeních. V případě zájmu nás proto kontaktujte.

Použití Gynexu z hlediska psychiky

  • obtížná adaptace na změny, lenost a nezájem, sebelítost, emoční labilita, pomalé myšlení, přílišná starostlivost, uvíznutí v kruhu nekonečných obav a pochybností, poruchy paměti a soustředěnosti
  • Gynex vede člověka k přijetí sebe sama, jeho dobrých i špatných stránek, učí vyrovnanému přijímání životních okolností s vědomím, že k životu patří dobré i zlé.

K docílení většího účinku doporučujeme kombinovat Gynex s krémem Cytovital z Pentagramu® krémů (aplikace na postižená místa, reflexní zóny, masáž akupunkturních drah).


Doporučené dávkování a způsob podávání

Dospělí 2-7 kapek 1-3x denně. Děti do 12 let 7 kapek denně. Děti od 3 let 2 kapky denně. Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza.
 
Před upotřebením Gynex důkladně protřepejte (asi 21x). Dojde tím k dynamizaci informačních složek a účinnost přípravku se zvýší. Vhodné i pro diabetiky. Doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Při případném přechodném zhoršení u chronických stavů a při celkové regeneraci snížíme dávky na minimum, případně podáváme sirup po kapkách, někdy i v delších intervalech než jeden den. Po zlepšení opět zvýšíme dávkování. V užívání nepřestáváme, neboť se jedná o zpětný regenerační proces, při kterém se mohou objevit příznaky dřívějších onemocnění. Tento jev je pouze pozitivní regenerační reakce. Ve vážných případech doporučujeme předchozí konzultaci produktu Gynex s lékařem.

Upozornění: 

Výrobek není určen pro děti do 3 let. V těhotenství neužívejte žádné regenerační přípravky, pouze po dohodě s lékařem nebo terapeutem. Vhodné pro diabetiky. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy.

Způsob skladování: Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu a temnu při teplotě 10–25 oC, chraňte před mrazem.

Energy Gynex:

Bylinný extrakt 82,6 %, Hluchavka bílá (Lamium alba), Měsíček lékařský (Calendula officinalis), Chaluha bublinatá (Kelp, Fucus vesiculosus), Kakost smrdutý (Geranium robertianum), Lékořice lysá (Glycyrrhiza glabra), Všedobr horský (Imperatoria ostruthium), Mochna husí (Potentilla anserina)
Jetel luční červený (Trifolium pratense), Jestřabina lékařská (Galega officinalis), Svízel syřišťový (Galium verum), Trnovník akát bílý (Robinia pseudoacacia), Kontryhel obecný (Alchemilla vulgaris), Fenykl obecný (Foeniculum vulgare).
 
Přidané látky:
 
Sorbitol, mikrokrystalická celulóza, voda, xanthan, grapefruitový extrakt, sorbát draselný, směs silic 0,12 %.


Účinky bylin podle lidového léčitelství

Trnovník akát: Užívá se jako spazmolytikum, při křečích žaludku a hladkého svalstva střev, má výrazné močopudné vlastnosti. Zvyšuje tvorbu přírodních enzymů, užívá se pro lepší trávení bez zvyšování chuti k jídlu.

Mochna husí: Uvolňuje křeče při kolikách, při bolestivé menstruaci, má žlučopudný, protizánětlivý a svíravý účinek, užívá se při krvavých průjmech. Obsahuje značné množství lithia.

Všedobr horní: Povzbuzuje celý zažívací trakt, užívá se při menstruačních potížích, při nádorech dělohy, chorobách jater a ledvin, sleziny, močových cest, nervové soustavy. Zlepšuje krevní oběh a zvyšuje odolnost proti stresu.

Kakost smrdutý: Užívá se při mužské a ženské neplodnosti, při urologických problémech, zánětech nervů, ekzémech a při vnitřním krvácení. Obsahuje radium.

Jestřabina lékařská: Snižuje hladinu krevního cukru. Je velmi vhodná při zánětech močových cest a horečnatých onemocněních spojených s vyrážkami, zvyšuje tvorbu mléka.

Fenykl obecný: Je výborné sekretolytikum, usnadňuje vykašlávání, tlumí křeče, nadýmání, zlepšuje trávení a tvorbu mléka. Obsahuje látky podobné ženským hormonům.

Svízel syřišťový: Užívá se při zánětech a křečích, příznivě ovlivňuje lymfatický systém a činnost štítné žlázy, sleziny, jater a ledvin.

Chaluha bublinatá: Obsahuje přírodní jód a velké množství minerálů, snižuje riziko výskytu nádorů prsů a dělohy. Užívá se při snížené činnosti štítné žlázy a při obezitě. Působí antirevmaticky.

Lékořice lysá: Obsahuje látky podobné nadledvinovým hormonům kortikoidního typu. Užívá se při kašli, při zánětech, revmatismu, při močových kamenech, žaludečních vředech a jako spazmolytikum.

Měsíček lékařský: Je velmi účinný při gynekologických onemocněních, při zánětech, nemocech slinivky, jater, při bušení srdce, astmatu. Zastavuje růst bakterií.

Jetel luční: Užívá se při ekzémech, při nemocech plic, ledvin, při revmatismu, astmatu, chudokrevnosti, při špatné funkci lymfatického systému, bolestivých menstruacích, při zánětech vaječníků. Obsahuje látky podobné ženským hormonům (fytoestrogeny), které působí preventivně proti rakovině ženských orgánů, a flavonoidy, které působí proti volným radikálům.

Hluchavka bílá: Má uklidňující účinky. Užívá se při nepravidelné menstruaci, při výtocích, vředech, křečových žilách, při otocích, zánětech. Usnadňuje odkašlávání, podporuje látkovou výměnu.

Kontryhel obecný: Užívá se při všech ženských chorobách, střevních katarech, při cukrovce, vodnatelnosti, jaterních a ledvinových nemocech, při žaludečních vředech.

Brusnice borůvka: Je vhodná zejména při cukrovce, zánětech, střevních kolikách. Má antibakteriální a dezinfekční účinky.

Krvavec toten: Působí antisepticky, protiprůjmově, adstringentně. Staví krvácení různého původu, má velmi dobré protizánětlivé a antibakteriální účinky. Působí proti prvokům a celkově posiluje organismus.

Gynex dále obsahuje éterické oleje (např. mátový, anýzový a řebříčkový) a informace z rostlin, olejů a nerostů (např. malachitu, fluoritu a granátu).

Mohlo by Vás také zajímat:
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
Medik8 Vánoční balíček
CSA Philosophy pro omlazení
pleti
Medik8 Vánoční balíček CSA Philosophy pro omlazení pleti
detail
1890,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com