Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy BALNEOL 100 ml - koupelový koncentrát

Energy BALNEOL 100 ml - koupelový koncentrát
Energy BALNEOL 100 ml - koupelový koncentrát
Bioinformační aromatická koupel s vysokým obsahem huminových látek a vybranou směsí éterických olejů. Regenerační vliv na zánětlivou pokožku a příznivě působí i při kožních chorobách jako jsou různé druhy oparů, ekzémů a lupénka.
Výrobce: Energy
Obsah: 100 ml
Dostupnost: Do 7 dnů
Cena: 389,- Kč
Podrobný popis produktu

Koupel je nepěnivá a vysoce koncentrovaná – 110 ml Balneolu odpovídá 400 ml jiné běžné koupele. Balneol obsahuje výtažky z grepu, túje, jalovce, kafrovníku, litsey a styraxu. Harmonizuje dráhu močového měchýře, ledvin, sleziny, tří zářičů, jinovou pojivovou, tlustého střeva, spojnici tenkého střeva a další. Tím pozitivně ovlivňuje problémy, které se vztahují k těmto dráhám. Každý již určitě slyšel o rašelinových lázních a o blahodárných účincích rašelinových koupelí. V rašelině je obsažena řada různých tělu prospěšných látek, ale co je v rašelině tou hlavní účinnou látkou, která dělá rašelinu tak účinnou, to už ví málokdo. Onou zázračnou látkou, která je obsažena též v Balneolu, jsou humáty. Mají velmi složitou molekulární strukturu a vznikaly pozvolným rozpadem organické hmoty za přístupu kyslíku.

Harmonizuje dráhu močového měchýře, ledvin, sleziny, tří zářičů, jinovou pojivovou, tlustého střeva, spojnici tenkého střeva a další.

V přírodě se huminové látky vyskytují v rašelině, v různých bahnech, v černozemi a nejvíce v hnědém uhlí. V třetihorních pralesích a močálech tak vznikla ta nejúžasnější přírodní látka, kterou dnes můžeme využívat pro zdraví člověka.

Záhada černých jezírek
V  oblastech, kde mladé hnědouhelné sloje vystupují až na povrch, jsou místním lidem známá tzv. černá jezírka. Tam si odpradávna chodili svlažovat své bolavé nohy. Zázračné účinky těchto jezírek ale moderní věda rozluštila.Výzkumem bylo zjištěno a prokázáno, že voda v nich obsahuje huminové látky, které se tam vyloučily z hnědého uhlí. Tato voda s humáty má velmi dobrý vliv na tlumení růstu plísní.

Koupel, a co víc?
Na lidský organismus působí bioinformační koupel Balneol v několika úrovních současně. Účinné látky ovlivňují přímo povrch kůže nebo se přes plíce dostávají do krve. Bioinformace v Balneolu obsažené zároveň harmonizují jednotlivé orgány přes dokonalý systém reflexních zón a energetických drah. Během lázně dochází k výměně prvků mezi tělem a koupelí. Odpadní nasycené prvky putují z těla ven a nenasycené naopak vnikají do těla. V Balneolu je obsažen především draslík a více než 30 dalších prvků. Aby tato výměna proběhla, měla by mít krev převahu alkalických látek. Koupel je nejúčinější ráno nebo večer, protože v tuto dobu je hladina alkalických látek v těle nejvyšší.

Malý test:
Namočíme-li lakmusový papírek po koupeli do moči a ten mírně zčervená, byla koupel provedena správně.
Vzhledem k tomu, že Balneol obsahuje éterické oleje z rostlin, umožňuje současně s balneoterapií využít i účinky aromaterapie. Éterické oleje se v teplé vodě odpařují, působí baktericidně a usnadňují dýchání. Přes plíce se snadno dostávají do krevního oběhu, rychle zklidní psychiku a navodí uvolnění svalstva. Koupel s humáty a éterickými oleji působí na tělo detoxikačně, rozproudí krevní oběh a zmobilizuje imunitní systém. Éterické oleje ovlivňují bezprostředně výměnu látkovou i centrální nervovou soustavu. Pokožku příjemně zchladí a osvěží. Aromatická lázeň dodá tělu po prvotní únavě energii a životní svěžest.

Udělejte si malé domácí lázně!
Jak si koupel připravit a jak se koupat?
Běžná koupel ve vaně je vhodná pro zdravého člověka. Tělo by mělo být ponořeno až po krk a voda by neměla být příliš horká. Všeobecně se doporučuje teplota mezi 32 až 36 stupni Celsia. Koupel nemá trvat příliš dlouho, 10, 15, maximálně 20 minut. Dvacetiminutová lázeň je již značně náročná. Po koupeli by měla následovat studená sprcha, která vyvolává silnější podráždění pokožky a mobilizuje obranné mechanismy těla.

Po koupeli doporučujeme též natřít bolestivá místa některým z krémů společnosti Energy. Artrin je vhodný při kloubních potížích, Droserin můžete použít na oblast krční páteře až po lopatky, Protektin na pokožku se sklonem k tvorbě vyrážek, Ruticelit při cévních a také při kloubních potížích. Cytovital je účinný při celulitidě a pro zpomalení stárnutí. Jestliže máte pocit, že je krém příliš silný, můžete jej zředit vodou.

Kdy a při čem využít blahodárných účinků koupele

Huminové látky podporují celkově regeneraci těla. Při špatné pohyblivosti mají koupele s humáty blahodárný vliv na regeneraci kloubů, zejména při revmatu, artrózách, při bolestech v kříži a celé páteře. Tyto účinky jsou v Balneolu umocněny vybranými éterickými oleji, které pomáhají k většímu prokrvení pokožky a kloubů. Prokrvená místa jsou lépe zásobena živinami a kyslíkem, a tím dochází k rychlejší regeneraci poškozených tkání. Koupel uvolňuje křeče svalů a šlach, účinkuje příznivě při otocích dolních končetin a uvolňuje lymfatický systém. Humáty mají silný regenerační vliv na zánětlivou pokožku a příznivě působí i při kožních chorobách jako jsou různé druhy oparů, ekzémů a lupénka. Přispívají k okysličení buněk a působí jako antioxidant. Vychytávají tzv. volné radikály, které poškozují buňky a urychlují stárnutí.

Odborné výzkumy naznačují, že humáty mohou zpomalovat růst nádorů a působí též protivirově zejména na herpes viry, jež jsou v lidské populaci hojně rozšířeny.
Balneoterapie s koupelí obsahující humáty působí preventivně proti tvorbě srůstů a pozitivně ovlivňují vstřebávání krevních podlitin a hematomů.
Tújový a karfový éterický olej působí příznivě mimo jiné též při astmatu.

Dávkování Balneolu:

Koupel Balneol je silně koncentrovaná, proto stačí pouze 1/2 uzávěru, tj. cca 5 ml na běžnou vanu.
Uzávěr po odměření vypláchněte proudem vody.
Regenerační koupele opakujeme 1 – 3x týdně nebo dle potřeby.
Máte-li závažné zdravotní potíže, např. cévní nebo jiné, u nichž by koupele vyvolávaly zvýšenou zátěž organismu, obraťte se na lékaře s dotazem, zda vám doporučuje balneoterapeutické procedury.

Mohlo by Vás také zajímat:
Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
ACTIValoe 500 ml + Avita
PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. –
pro dobré trávení, očistu,
regeneraci a podporu imunity
ACTIValoe 500 ml + Avita PROBIOTIC & FIBER 60 tbl. – pro dobré trávení, očistu, regeneraci a podporu imunity
detail
590,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com