Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Obchod s vlasovou kozmetikou SR
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Informace o vlasech a jejich problémech
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Vše nejen o kráse
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Luxusní péče pro vaše vlasy
chlorella, detoxikace, aloe vera, vrásky, žilky v obličeji, celulitida, vypadávání vlasů, just
Námořnická trička

Energy Artrin XXL 250 ml

Energy Artrin XXL 250 ml
Energy Artrin XXL 250 ml
Artrin obsahuje liposomy s vysoce koncentrovanými rašelinovými výtažky, u nichž byl výzkumem potvrzen protizánětlivý a proti nádorový účinek. Liposomy mají schopnost pronikat do hlubších vrstev kůže a tam sebou nesou i blahodárné výtažky z rašeliny. Rašelina je známa jako vynikající prostředek pro léčení pohybových obtíží. O tom svědčí i výsledky léčby v řadě světoznámých rašelinových lázní.
Výrobce: Energy
Obsah: 250 ml
Dostupnost: Do 14 dnů
Cena: 1283,- Kč
Podrobný popis produktu

Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídící frekvence podkorových center mozku regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a k vyvolání zpětného regeneračního procesu.

Použití Artrinu

  • zmírnění bolesti a regenerace poškozených tkání, ošetření celého pohybového aparátu při artróze, artritidě, revmatismu, růstových bolestech, po úrazech a operacích (klouby, svaly, šlachy, kosti)
  • bolesti hlavy a psychické napětí, únava, vyčerpání, závratě a ušní potíže (nedoslýchavost, šumění a pískání v uších)
  • bakteriální záněty horních cest dýchacích, kašel a rýma, bolest v krku, snižování horečky
  • špatně se hojící rány, pomoc při zastavení krvácení, poúrazový šok, otřes mozku
  • akutní záněty (žlučníku, slinivky, svalů, šlach, žil, plic, ledvin, středního ucha, střev – doprovázené průjmem, štítné žlázy, dutin a zubů) a záněty vzniklé v důsledku úrazu či operativního zákroku
  • chronické záněty ledvin, močového měchýře, vaječníků, vejcovodů, dělohy a prostaty, tvorba močových kamenů
  • ochranný vliv na ledviny, podpora jejich činnosti
  • podpora vývoje spermií ve varlatech a jejich kvality
  • příznivý vliv na lymfatický systém, napomáhá proudění lymfy a působí proti zadržování vody v organismu; vhodný doplněk při léčbě celulitidy
  • opary, záněty ústních koutků a drobné oděrky, čistí pleť, působí proti akné


Účinky Artrinu

Bolest, hojení ran
Hlavní doménou Artrinu je jeho schopnost zmírňovat bolest poškozených kloubů, páteře či namožených svalů, u naraženin či zlomenin, při bolestech hlavy nebo bolestech doprovázejících jakýkoli zánět. Artrin má díky kostivalu, komonici a zázvoru vynikající vliv na přirozenou regeneraci tkání (včetně nervové). Zázvor účinně podporuje prokrvení tkáně a odplavení zánětlivých látek, které bolest způsobují. I celá řada dalších bylin přítomných v krému působí účinně proti zánětu. Bolestivé místo je nutné potírat Artrinem tak dlouho, dokud bolest neustane. Při akutní bolesti hlavy je dobré potřít spánky, čelo a celou oblast podél vlasové linie. U rány ošetřené Artrinem se omezí hnisání a podpoří se hojení.

Pohybový aparát
Artrin je mimořádně vhodné použít na všechny problémy související s pohybovým aparátem a páteří. Účinkuje při artróze a artritidě, zmírňuje růstové bolesti. Při chronických problémech pohybového ústrojí je vhodná kombinace s Renolem, King Kongem nebo Skeletinem. Je nepostradatelná pro regeneraci chrupavčité a kostní tkáně po úrazech či zlomeninách.

Záněty
Za své protizánětlivé účinky vděčí Artrin především koncentrovanému humátu draselnému a řadě vhodně zkombinovaných bylin. Artrin lze použít na záněty žlučníku, slinivky, svalů, šlach, žil, plic, ledvin, středního ucha, zubů, štítné žlázy, na zánět střev doprovázený průjmem, záněty dutin a záněty vzniklé v důsledku úrazu či operativního zákroku. Při zánětech kloubů je vhodné aplikovat krém na postižené místo velmi často. Mimo to se Artrin hodí i jako denní a noční krém především na problematickou a zánětlivou pokožku.

Urogenitální systém
Další doménou působení Artrinu je močo-pohlavní soustava. Aplikace na dolní část podbřišku může pomoci jak při zánětlivých procesech vaječníků, vejcovodů, samotného močového měchýře a dělohy u žen, tak při problémech s močovými cestami a prostatou u mužů. Zvláště v posledním případě je vhodné kombinovat Artrin s vnitřním užíváním Renolu. Artrin také podporuje spermatogenezi a udržuje optimální kvalitu spermií.

Lymfatický systém a ledviny
V důsledku hromadění tekutiny v tkáni nebo orgánu vznikají otoky neboli edémy, způsobují jeho zvětšení a v horším případě narušení jeho funkce. Artrin se dobře hodí pro stimulaci lymfatického systému a prevenci otoků. Typickou zónou použití Artrinu je oblast bederní části páteře, kde můžeme ovlivnit ledviny a s nimi související orgány. Kvalitní funkce ledvin je spojena podle TČM také se základním ohněm lidského života, nazývaným MING MEN.

Psychika
Artrin uvolňuje psychické napětí, napomáhá k přijetí okolností. Aktivizuje duševní svěžest, pocit svobody a pomáhá nastolit harmonii mezi duší, tělem a myslí.

Energetické působení Artrinu podle principů TČM
Artrin ovlivňuje a harmonizuje především energetickou dráhu močového měchýře a ledvin, dráhu sleziny, tří zářičů (tří ohnišť), žaludku, dráhu řídící, dráhu početí, tenkého a tlustého střeva a jater.

Krém Artrin je možné kombinovat s dalšími přípravky Energy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Složení:

Extractum herbarum, Linum usitatissimum oil, Cetearyl alcohol, Ricinus communis oil, Arachis hypogaea oil, Petrolatum, Glycerin, Myreth-23, Dimethicone, Tocopheryl acetate, Glyceryl stearate, Stearic acid, Parfum, Isoparaffin, Polyacrylamide, Lecithin, Benzyl alcohol, Commiphora myrrha gum extract, Boswelia carterii gum extract, Croton lechleri resin extract, Phospholipids, Laureth-4, Dehydroacetic acid, BHT, Potassium humate, Lineol, Citronellol, D-Limonene, Linalool, Guaternium-15

Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =
Medik8 Vánoční balíček
CSA Philosophy pro omlazení
pleti
Medik8 Vánoční balíček CSA Philosophy pro omlazení pleti
detail
1890,- Kč

Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | Alterna, Kerastáse, Loreál | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com